LIFE STYLE

Αρπάχτηκαν στον αέρα ο Γκλέτσος με τη Καινούργιου: « Με προσβάλλεις, σε είχα για τζέντλεμαν – Σε κατηγορώ»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, χθες, Δευτέρα, το πρωί.

Ειδικότερα, με αφορμή τα σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη και το θέμα της ομοφυλοφιλίας, ο ηθοποιός χαρακτήρισε «ομοφοβική» την παρουσιάστρια του Alpha και προκάλεσε τον εκνευρισμό της.

Όπως χαρακτηριστικά ο ηθοποιός «εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Όσο το κουβεντιάζουμε αυτό το θέμα, κάνουμε κακό. Πάμε σε άλλο θέμα κυρία Κατερίνα. Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα».

Το ξέσπασμα του Απόστολου Γκλέτσου

Ο Απόστολος Γκλέτσος κατακεραυνώνει την Κατερίνα Καινούργιου

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε «μαζί μου μιλάς; Το ίδιο πράγμα λέμε. Αρχικά με προσβάλλεις πάρα πολύ που το λες, με ξέρεις τόσα χρόνια. Σε ρωτάω, επειδή η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική και του την πέσανε του ανθρώπου», με τον Απόστολο Γκλέτσο να απαντά «εσύ το βάζεις για συζήτηση και το βάζεις με έναν άνθρωπο που το έχει ξεκαθαρίσει και έχω κάνει πόλεμο γι΄αυτό και μου το βάζεις τώρα εμένα ως θέμα; Πάμε παρακάτω ομοφοβικούλα μου, πάμε παρακάτω…».

Η Κατερίνα Καινούργιου κατέληξε «θα τον κλείσω τον Απόστολο Γκλέτσο, δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει ομοφοβική», με τον ηθοποιό να αποχωρεί, σημειώνοντας «από το τίποτα βγάζεις ξύγκι για να κάνεις τηλεθέαση».

Το ξέσπασμα του Απόστολου Γκλέτσου κατά της Κατερίνας Καινούργιου

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έχασε κιλά, άσπρισαν τα μαλλιά του, ζει μια άλλη ζωή: Νέα φωτογραφία του Πάνου Μιχαλόπουλου στα 74 του χρόνια

evosmos

Γ. Κωνσταντίνου: Όταν ζητάς βοήθεια από τον Θεό μια δεύτερη φωνή μιλά μέσα σου (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

“Ταιριάζουμε δηλαδή;” Ο Κασσελάκης πήγε καλεσμένος στην Καινούργιου και το κοινό τους αποθέωσε

evosmos

Leave a Comment