LIFE STYLE

«Δεν δούλευε το εργαλείο του»: Η Κόνι Μεταξά εξέθεσε ευθέως σύντροφό της χωρίς καμία ντροπή

Η ατάκα-φωτιά σε τηλεοπτική εκπομπή που δημιούργησε ντόρο και όπως υπογράμμισε, της συμβαίνει σπάνια.

Πιο συγκεκριμένα, στο After Dark βρέθηκε πριν λίγους μήνες η Κόνι Μεταξά, η οποία, μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με την προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Όσα ανέφερε

Σχετικά με τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά είπε: «Όταν τον είδα δε μου άρεσε καθόλου. Μετά από 3 φορές με έπεισε. Ήμουν προκατειλημμένη, είχα μία άποψη για τους πολίστες ότι είναι πολύ ωραίοι, αλλά χαζοί. Όταν τον είδα, επειδή ήταν ωραίος, λέω αυτός θα είναι τέρμα χαζός».

Επίσης, μεγάλο… ντόρο προκάλεσε και η ατάκα της για τα «δύσκολα» που είχε βιώσει παλιότερα στο κρεβάτι με σύντροφό της, λέγοντας πως το πιο αμήχανο πράγμα που της είχε συμβεί σε ερωτική πράξη ήταν όταν… «δεν δούλευε του συντρόφου μου. ΟΧΙ του τωρινού! Αλλά όντως, δεν του… δούλευε. Και δεν μου συμβαίνει συχνά»!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σύρος: Ο Δημήτρης Μπάσης «υποκλίθηκε» στο ζεϊμπέκικο της κυρά Βαγγελιώς (BINTEO)

evosmos

Χαμός και εξώδικο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μετά από αυτό ακούστηκε στον αέρα την ώρα που έδινε συνέντευξη ο Σχοινάς

evosmos

Παχοuλός, με μαύρα μακριά μαλλιά και κοúκλα γuναίκα σúντροφο: Έτσι ήταν ο Τάιλερ πριν εpωτευτεί παράφορα τον Κασσελάκη

evosmos

Leave a Comment