ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά – Διασωληνωμένος 7χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Το σοβαρό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε παιδική χαρά στη Βέροια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με το veriotis.gr, ένα 7χρονο αγόρι κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, έπεσε και χτύπησε στην παιδική χαρά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μου. Οι πληροφορίες λένε ότι το παιδί εντοπίστηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Βέροιας, με τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, το παιδί διασωληνώθηκε και δόθηκε εντολή για κατεπείγουσα διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Άμεσα στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συνοδεία τριμελούς ομάδας Ιατρών από το Νοσοκομείο Βέροιας, προκειμένου το παιδί να μεταφερθεί ταχέως και με ασφάλεια στη Νευροχειρουργική κλινική του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Βόμβα»: 300.000 ευρώ πρόστιμο σε πασίγνωστο ελληνικό σούπερ μάρκετ – Δείτε το λόγο

evosmos

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ «ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΡΟΝΗΣ «ΣΠΑΕΙ» ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ – «ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ…ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΩΒ!»

evosmos

Συγγνώμη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ζήτησε το βράδυ της Κυριακής η «παρουσιάστρια» Ιωάννα Κουσκούση

evosmos

Leave a Comment