12.1 C
Μεσολόγγι
24 Οκτωβρίου 2026
EVOSMOSNEWS
Life Style

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Ρομαντική απόδραση στο Μεξικό


Ο Φίλιππος Ντε Γκρες και η Νίνα Φλορ αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους και ταξίδεψαν μέχρι το Μεξικό για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Η Νίνα Φλορ μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει δάση, καταπράσινα τοπία και υπαίθριες δραστηριότητες.

Οι εικόνες αναδεικνύουν την ομορφιά της φύσης, τα μονοπάτια μέσα στα δέντρα, και τη γαλήνη που τους προσέφερε το ταξίδι.

Φαίνεται πως το ζευγάρι επέλεξε έναν προορισμό που συνδυάζει εξερεύνηση και χαλάρωση, με ήρεμους ρυθμούς, χωρίς προς το παρόν να έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τη διάρκεια ή το πρόγραμμα της απόδρασής τους.





ΠΗΓΗ

Related posts

Το νέο της άλμπουμ «2100» συναρπάζει αμέσως μόλις κυκλοφόρησε!

admin

Δήλωση της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη

admin

Καλοκαίρι στην Ελλάδα: Ποιοι κορυφαίοι αθλητές, celebrities και mega influencers βρέθηκαν για διακοπές στη χώρα μας

admin

Αφήστε ένα σχόλιο