8 Νοεμβρίου 2026
EVOSMOSNEWS
Αθλητικα

Γιάννης Αναστασίου: «Λέμε τα ίδια κάθε φορά;


Ο προπονητής της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γιάννης Αναστασίου, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στάθηκε στην καλή εικόνα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο και στο πόσο εύκολα τα «καναρίνια» δέχονται γκολ.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο επισκέφθηκε μόλις μία φορά την εστία του Κουτσερένκο και σκόραρε, ενώ η δική του ομάδα δεν μπορούσε να σκοράρει.

Στην επανάληψη, ανέφερε ότι η ομάδα του δέχθηκε ένα «χαζό» γκολ και ότι πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική στην άμυνα.

Παράλληλα, τόνισε ότι μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ακολουθεί ένα πιο «βατό» πρόγραμμα για την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λέμε τα ίδια κάθε φορά; Στο πρώτο ημίχρονο ήρθε ο αντίπαλος μια φορά στην εστία μας και εμείς δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Και στο Β’ ημίχρονο δεχθήκαμε ένα χαζό θα έλεγα γκολ.

Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα. Δεχόμαστε πολλά αβίαστα λάθη. Είχαμε μία δύσκολη σειρά αγώνων με πολλά προβλήματα εμείς. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε το 5ο μας δεξιό μπακ. Αριστεροπόδαρο. Είναι πολύ δύσκολο λόγω επιλογών και απουσιών.

Ευελπιστώ με τη διακοπή να γυρίσουν όσοι είναι να γυρίσουν γιατί ξεκινά ένα σερί αγώνων πιο κοντά στα μέτρα μας».



ΠΗΓΗ

Related posts

Super League: Όλα τα φώτα στο ντέρμπι των «αιωνίων»!

admin

Αστέρας Καμαρούλας και ΑΟ Λυγιά έμειναν στην ισοπαλία χωρίς γκολ (φωτορεπορτάζ)

admin

Σούπερ Νάπολι, κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας

admin

Αφήστε ένα σχόλιο