ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο Πακιστανό που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στο κέντρο της πόλης

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πριν από περίπου 10 μέρες
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται νεαρός αλλοδαπός που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία εικοσάχρονη πριν από λίγες μέρες, σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο δράστης την προσέγγισε τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, καθώς εκείνη βάδιζε στο πεζοδρόμιο κι αφού την έριξε αιφνιδιαστικά στο έδαφος επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν για κατοχή μικροποσότητας χασίς, πράξη για την οποία κρατείται, ενώ φαίνεται πως αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.

Πρόκειται για πακιστανικής καταγωγής άνδρα, 21 ετών, εις βάρος του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το καταγγελλόμενο περιστατικό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σφοδρά πυρά Γ.Πατούλη κατά Μ.Χρυσοχοΐδη για την ανοχή σε ΚΚΕ αποκαλύπτουν το ενδοκυβερνητικό πρόβλημα

evosmos

Ψευτογιατρός: Ζήτησε 13.000 ευρώ από καρκινοπαθή για θεραπεία με… αποχυμωτή και βότανα

evosmos

Το απόλυτο χειμωνιάτικο φαγητό που βοηθά την πέψη και θωρακίζει την καρδιά

evosmos

Leave a Comment