18.1 C
Μεσολόγγι
23 Οκτωβρίου 2026
EVOSMOSNEWS
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αυξημένες στα 2,05-2,50 ευρώ το κιλό οι τιμές παραγωγού της Jingold στην Ελλάδα τη σεζόν 2024-25


Παράλληλα, η εταιρεία είναι αισιόδοξη πως οι κίτρινες ποικιλίες Jinyan και Jintao που είναι περιζήτητες στις διεθνείς αγορές και απολαμβάνουν υψηλές τιμές λόγω των ανώτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, έχουν λαμπρό μέλλον για την ελληνική παραγωγή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη παραγωγική χρονιά ακτινιδίων από τους παραγωγούς της Jingold στην Ελλάδα με θετικά αποτελέσματα για όλο το συνεργαζόμενο δίκτυο (παραγωγοί, ανάδοχοι/συσκευαστήρια, εταιρεία).

Η εκκαθάριση των τιμών για την σεζόν 2024-2025 πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις τιμές παραγωγού.

Οι τιμές παραγωγού κυμαίνονται από 2,05 – 2,50€/kg για μέσο βάρος καρπού 100gr και βάση του ύψους της Ξηράς Ουσίας. Σε μία δύσκολα εμπορική χρονιά, η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα παραγωγού κατά 10 λεπτά ανά κιλό συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

Oι κίτρινες ποικιλίες Jinyan και Jintao που εμπορεύεται αποκλειστικά η εταιρεία Jingold, είναι περιζήτητες στις διεθνείς αγορές και απολαμβάνουν υψηλές τιμές λόγω των ανώτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών τους.

Το μέλλον αυτών των ποικιλιών για την ελληνική παραγωγή προμηνύεται ιδιαιτέρως αισιόδοξο καθώς το όνομα και η αξιοπιστία της Jingold εγγυώνται την επιτυχία!

 



ΠΗΓΗ

Related posts

Νέο πρόγραμμα προώθησης ελληνικών βιολογικών επιτραπέζιων ελιών σε Γαλλία και Πολωνία

admin

Αύξηση πωλήσεων 3,5% πέτυχε η Danone στο α’ εξάμηνο 2026

admin

Τέλη Νοεμβρίου πιστώνονται προκαταβολή τσεκ και Μέτρο 23 βεβαιώνουν Χατζηδάκης, Τσιάρας, Πιτσιλής, Καββαδάς

admin

Αφήστε ένα σχόλιο