7 Σεπτεμβρίου 2026
EVOSMOSNEWS
Ελλαδα

Χολαργός: Παππούς παρέλαβε λάθος παιδί από παιδικό σταθμό – Σχηματίστηκε δικογραφία


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες, Τρίτη (12/11), σε παιδικό σταθμό στον Χολαργό, όταν ένας παππούς πήρε από λάθος το παιδί άλλης οικογένειας αντί για το εγγόνι του. Το γεγονός συνέβη όταν οι παιδαγωγοί του σταθμού, χωρίς να διαπιστώσουν την ταυτότητα του παιδιού, το παρέδωσαν στον ηλικιωμένο άνδρα.

Χολαργός: Το χρονικό

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος δεν φορούσε τα γυαλιά του και είχε πρόβλημα όρασης, δεν αναγνώρισε το λάθος και παρέλαβε το παιδί 19 μηνών. Σύμφωνα με το Star, όταν τον ρώτησαν ποιο παιδάκι θα παραλάβει, φάνηκε σίγουρος. Μόνο όταν έφτασε σπίτι, η οικογένειά του συνειδητοποίησε ότι το παιδί δεν ήταν το εγγόνι τους.

Αμέσως μετά την ανακάλυψη, ο παππούς επέστρεψε το παιδί στον παιδικό σταθμό. Εκεί είχε ήδη καταφθάσει ο πατέρας του μικρού παιδιού, ο οποίος, μην μπορώντας να το εντοπίσει, είχε ειδοποιήσει τις αρχές φοβούμενος το ενδεχόμενο απαγωγής.

Δικογραφία και έρευνα για ανεπάρκεια επιτήρησης

Με την εμπλοκή της αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία τόσο για τον παππού όσο και για τους υπεύθυνους του σταθμού, λόγω παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου κάτω των δύο ετών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χολαργού διέταξε τη διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθεί αν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία παράδοσης των παιδιών.

Η έρευνα εστιάζει στην πιθανή αμέλεια των υπευθύνων, με σκοπό να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον, καθώς και στην ευθύνη του παππού που παρέλαβε λάθος παιδί.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ





ΠΗΓΗ

Related posts

Η θεραπεία που κάνουν οι celebrities για να απαλλαγούν από το άγχος

admin

Αγρίνιο: Συνελήφθη ο φερόμενος δολοφόνος της 43χρονης Δώρας 

admin

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Προθεσμία για να απολογηθεί στις 30/11 πήρε ο 26χρονος συλληφθείς

admin

Αφήστε ένα σχόλιο