7 Σεπτεμβρίου 2026
EVOSMOSNEWS
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στη Διαύγεια 3 αποφάσεις για ενισχύσεις κτηνοτρόφων ύψους 3,2 εκατ. ευρώ


Συγκεκριμένα, η πρώτη απόφαση αφορά των έγκριση αποζημιώσεων 2.506.295,40 ευρώ σε κτηνοτρόφους των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας. Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Κρήτης.

Η δεύτερη απόφαση αφορά την έγκριση και κατανομή συνολικών ενισχύσεων 387.641,87 ευρώ στους κτηνοτρόφους ανά Περιφέρεια.

Τέλος, η τρίτη απόφαση αφορά την έγκριση διάθεσης και κατανομής των λειτουργικών δαπανών έτους 2025 που ανέρχονται στο σύνολο τους σε αξία 343.085,38 ευρώ.



ΠΗΓΗ

Related posts

Η Κύπρος αλλάζει στρατηγική ενίσχυσης αιγοπροβατοτροφίας για να καλύψει τη ζήτηση για χαλλούμι

admin

Νέα γενιά απλήρωτων αυτή τη φορά στο ΠΑΑ με το διπλοτσεκάρισμα ΑΑΔΕ στους φακέλους Νέων, Σχεδίων, Leader

admin

Η πτώση τιμών δημητριακών αντισταθμίστηκε από τις αυξήσεις σε κρέας και γαλακτοκομικά ανεβάζοντας 0,5% το δείκτη του FAO

admin

Αφήστε ένα σχόλιο