23.1 C
Μεσολόγγι
23 Οκτωβρίου 2026
EVOSMOSNEWS
Κόσμος

ΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με απώλειες


Απώλειες κατέγραψε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου ο δείκτης S&P 500 υποχώρησε για τέταρτη διαδοχική συνεδρίαση λόγω της ανησυχίας για τυχόν διογκωμένη αποτίμηση των μετοχών εταιρειών που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στην αυριανή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου της Nvidia προκειμένου να αξιολογήσουν τις προοπτικές του κλάδου.

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 498,50 μονάδων (–1,07%), στις 46.091,74 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 275,22 μονάδων (–1,21%), στις 22.432,84 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 55,09 μονάδων (–0,83%), στις 6.617,32 μονάδες.



ΠΗΓΗ

Related posts

Βόρεια Μακεδονία: Ο Μίτσκοσκι δεν εκπλήσσεται από τη νέα πολιτική των ΗΠΑ

admin

Λίβανος: Ο Αμερικανός απεσταλμένος ζητεί πολιτική συναίνεση για την εκλογή προέδρου

admin

«Δεν είμαστε σε πόλεμο, αλλά ούτε σε ειρήνη». Κίνδυνοι από Ρωσία, Κίνα,  Ιράν και Βόρεια Κορέα

admin

Αφήστε ένα σχόλιο