7 Σεπτεμβρίου 2026
EVOSMOSNEWS
Life Style

J2US: Το απόλυτο μουσικό σόου επιστρέφει στο Open


Το J2US μετρά αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 20:00, στο Open.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο CEO της BarkingWell Media και παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης, είχε λάβει μέρος στα γυρίσματα του εντυπωσιακού trailer κι είχε αφεθεί στα μαγικά χέρια του hair expert Βασίλη Μπουλούμπαση και της make up artist Κίκης Αϊβάζη.

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε επίσημα το trailer του φαντασμαγορικού σόου, όπου ο Νίκος Κοκλώνης είναι παγωμένος σαν να βρίσκεται σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τελικά, η «επιστημονική ομάδα» τον ξεπαγώνει και η ενέργεια πλημμυρίζει το σκηνικό.

«Ο πάγος έσπασε, J2US».

Δείτε το εντυπωσιακό trailer:

govastiletto.gr – Νίκος Κοκλώνης για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Πόνος που δεν χωράει στο μυαλό…»



ΠΗΓΗ

Related posts

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τα τρυφερά τετ α τετ στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας και ο χορός του ηθοποιού στην πίστα

admin

Στέφανος Μιχαήλ – Νάταλι Κάτερ: Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου – Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία και το τρυφερό φιλί του ζευγαριού

admin

Κανονικά μαζί στο ANODOS οι Σταμάτης Γονίδης και Γιάννης Πλούταρχος

admin

Αφήστε ένα σχόλιο