22.2 C
Μεσολόγγι
8 Σεπτεμβρίου 2026
EVOSMOSNEWS
Life Style

Ο γιος τους γίνεται δύο – Το οικογενειακό πάρτι


Σήμερα, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Κατρίνα Τσάνταλη και τον σύντροφό της, Ανδρέα Βούλγαρη, καθώς ο γιος τους, Άρης, συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής.

Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού με ένα ζεστό και φιλικό πάρτι, γεμάτο χαρά και αγάπη.

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας τις αναρτήσεις με το μήνυμα: «Ο κόσμος μας γίνεται 2. Να σε χαιρόμαστε αστέρι μας!».

Το μικρό πάρτι και οι ευχές της οικογένειας αποτυπώνουν την τρυφερότητα και την αγάπη που περιβάλλουν τον Άρη στα πρώτα του χρόνια.

Τόσο η Κατρίνα Τσάνταλη όσο και ο Ανδρέας Βούλγαρης έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και κράτησαν την εγκυμοσύνη της συγγραφέα μακριά από τα φώτα, ενώ ελάχιστα είναι και τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει με τον γιο τους μέχρι σήμερα.

 

 

 





ΠΗΓΗ

Related posts

Τραγούδησε σε κρουαζιερόπλοιο για να καλύψει τα έξοδα του διαζυγίου από την Nicole Kidman

admin

«Το “Για πάντα” δεν υπάρχει στη ζωή»

admin

Δύσκολες ώρες για τη Μαντώ

admin

Αφήστε ένα σχόλιο