ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε σορός μοναχού

Νεκρός εντοπίστηκε μοναχός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Όρους και πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον 60χρονο που αγνοείται από τις αρχές του περασμένου μήνα.

Η σορός εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στη θέση Προβάτα, σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το Ιερό Κελί του Αγίου Αρτεμίου όπου διέμενε ο 60χρονος αγνοούμενος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η σορός να ανήκει στον 60χρονο μοναχό, ο οποίος αγνοείται από τις 3 Απριλίου.

Το γεγονός ωστόσο θα εξακριβωθεί με τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να γίνει η αναγνώριση.

*Φωτογραφία αρχείου ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κερατσίνι: Συνελήφθη 40χρονος που είχε αγοράσει αρνί για να το σφάξει

evosmos

Χίος: Νέα στοιχεία για τον κρατούμενο που πήδηξε μεσοπέλαγα στη θάλασσα από το «Νήσος Σάμος»

evosmos

Το Άγιο Όρος στο στόχαστρο των ΗΠΑ – Η προσπάθεια εξουδετέρωσης της ρωσικής επιρροής

evosmos

Leave a Comment