ΕΛΛΑΔΑ

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Πέθανε ο Γιώργος Αναγνώστου μόλις 35 ετών

Ο 35χρονος έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς σε ηλικία 35 ετών «έφυγε» από τη ζωή το σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργος Αναγνώστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την Τετάρτη (21/2), ο σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελλάδα, «πέταξε» για τελευταία φορά στα ουράνια στο μακρινό του ταξίδι για τον Παράδεισο.

omo sminagos 3

Ο Ελληνας σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργος Αναγνώστου.

Ο Γιώργος Αναγνώστου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Μαΐου 1988, αλλά η καταγωγή του ήταν από τη Δρυμαία Φθιώτιδος. Έφτασε στην Αμερική στις 20 Ιανουαρίου 2024 με μία σπάνια μορφή καρκίνου (οσφρητικό νευροβλάστωμα).

omo sminagos 1 768x576 1

Διακρίνονται από αριστερά οι: Γιώργος Ζομπανάκης, Χρήστος Λέσση, Αλέξανδρος Μπακαλέξης, Γιώργος Αναγνώστου, Πέτρος Ζομπανάκης, Ολγα Κεφαλογιάννη Ζομπανάκη. Φωτογραφία: Ηλίας Νεοφυτίδης

Εισήχθη στο Νοσοκομείο MD Anderson στο Χιούστον του Τέξας στις 22 Ιανουαρίου του ίδιου έτους για να ξεκινήσει επειγόντως θεραπεία. Παρά το γεγονός ότι γνώριζε και ο ίδιος τη σοβαρότητα της ασθένειας ήθελε με κάθε τρόπο να το παλέψει μέχρι τέλους. Σε αυτό το δύσκολο διάστημα της ζωής του είχε κοντά του πολύ στενούς φίλους του από Ελλάδα και ΗΠΑ. Δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω αλλά η οικογένεια της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν κοντά του καθημερινώς προσφέροντάς του την αγάπη τους και τις προσευχές τους.

christos lessi giorgos anagnostoy kai alexandros

Από αριστερά στη φωτογραφία οι: Χρήστος Λέσση, στην καρέκλα Γιώργος Αναγνώστου και Αλέξανδρος Μπακαλέξης.

Σε ερώτηση που απηύθυνα στην κ. Κεφαλογιάννη για το ποιος ήταν ο Γιώργος Αναγνώστου, με βαθιά συγκίνηση απάντησε: «Ο Γιώργος ήταν πολύ αγαπητό άτομο σε όλους, μαχητής, περήφανος, γλυκός, ευγενής, αξιοπρεπής και λάτρης της ζωής με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής. Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που τον γνωρίσαμε έστω και για λίγο και είμαστε ευγνώμονες για τα μαθήματα ζωής που μας έδωσε. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου σε ηλικία 35 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό σε όλους μας».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στο Ηράκλειο

evosmos

Ισόβια στον 57χρονο που σκότωσε με 60 μαχαιριές τη σύζυγό του το 2018 στα Τρίκαλα

evosmos

Καύσιμα: Έρχεται αύξηση των τιμών – Ακριβότερη η έξοδος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

evosmos

Leave a Comment