LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Πεθερά Κασσελάκη: «Και o άλλος μου γιος είναι gay» -Στηρίζει τον Στέφανο σε κάθε του απόφαση

Η μητέρα του Τάιλερ, του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη έκανε δημόσια εμφάνιση. Αποδέχτηκε τη σεξουαλικότητα του γιου της αλλά και το γεγονός ότι μίλησε δημόσια για τη σχέση του με τον 35χρονο.
Η μαμά του συντρόφου του:

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» «σύστησε» την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, στο τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, σε χαλαρή διάθεση και παρέα με τον σύντροφό του Τάιλερ και τον σκύλο του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την καθιερωμένη πρωινή του βόλτα για να πάρει τον καφέ του.

Η γοητευτική γυναίκα, η οποία μένει μόνιμα στο Palm Beach στις ΗΠΑ, είναι περήφανη για τη σχέση του γιου της, Tyler με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αποδέχτηκε από την αρχή τη σεξουαλικότητα του γιου της αλλά και το γεγονός ότι επισημοποίησε τη σχέση του με τον 35χρονο Στέφανο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατερίνη: Γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι 25.000 ευρώ!

evosmos

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για ακραίο σεισμό» λένε οι επιστήμονες – Το ρήγμα της Θήβας

evosmos

Υπέροχα Φλοράλ Φορέματα για Άνοιξη και Καλοκαίρι

mes

Leave a Comment