LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό που είδε στην βαλίτσα του συζύγου της διέλυσε τον γάμο τους – «Φοβόμουν αυτή την στιγμή»

Μία γυναίκα είδε τον γάμο της να διαλύεται όταν άνοιξε την βαλίτσα του συζύγου της. Ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της για πέντε χρόνια και πίστευε ότι είχαν τον τέλειο γάμο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν ανακαλύψει κανείς ότι ο σύντροφός του είναι άπιστος αυτό μπορεί να καταστρέψει την σχέση. Αυτή η προδοσία μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεπεραστεί εάν το ζευγάρι έχει αποκτήσει και παιδιά.

;Μία γυναίκα από την Αυστραλία πίστευε ότι είχε την τέλεια οικογένεια μετά από πέντε χρόνια γάμου αλλά ένα απλό λάθος του συζύγου της αποκάλυψε μια συνταρακτική αλήθεια. Πριν η Κάρεν παντρευτεί τον Μαρκ, είχε ήδη συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι εκείνος έπρεπε να ταξιδεύει πολύ για δουλειά.

Όταν απέκτησαν δίδυμα κορίτσια περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους στο σπίτι μαζί τους στο Περθ της Αυστραλίας. Ωστόσο όταν μεγάλωσαν λίγο τα παιδιά ο Μαρκ δέχτηκε μια νέα δουλειά που απαιτούσε περισσότερο χρόνο σε ταξίδια.

«Φοβόμουν αυτή την στιγμή»

Μετά από ένα συγκεκριμένο ταξίδι, ο Μαρκ έφτασε στο σπίτι εξαντλημένος και πήγε για ύπνο. Η Κάρεν έμεινε ξύπνια για να κάνει μερικές δουλειές στο σπίτι. Παρατήρησε ότι ο σύζυγός της είχε αφήσει τη βαλίτσα του κλειστή. Αποφάσισε να την ανοίξει για να δει αν χρειαζόταν να πλύνει κάποια ρούχα.

Στη βαλίτσα βρήκε μια μικρή κορνίζα με την φωτογραφία μιας γυναίκας γύρω στα 30 και ενός αγοριού που ήταν περίπου 18 μηνών. Στην αρχή πίστεψε ότι ο σύζυγος της είχε πάρει λάθος βαλίτσα κατά λάθος. Ωστόσο στην πορεία κατέρρευσε όταν διαπίστωσε ότι τα υπόλοιπα αντικείμενα στην βαλίτσα ήταν του συζύγου της.

Η γυναίκα εκείνο το βράδυ κοιμήθηκε στον καναπέ. Το επόμενο πρωί αφού τα παιδιά τους ήταν στο σχολείο η Κάρεν είπε στον σύζυγο της αυτό που βρήκε στην βαλίτσα του. «Με κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μιλήσει, μετά απλά έβαλε το πρόσωπό του στα χέρια του και είπε: “Λυπάμαι πολύ. Ήξερα ότι θα το ανακαλύψεις μια μέρα. Φοβόμουν αυτή τη στιγμή’’», είπε η Κάρεν.

Και πρόσθεσε: «Συνέχισε εξηγώντας ότι είχε σχέση με την γυναίκα της φωτογραφίας και έμεινε έγκυος και τώρα έχει έναν γιο. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Είπα πράγματα όπως: “Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό σε εμένα και τα κορίτσια; Μου είπε ότι δεν σταμάτησε ποτέ να με αγαπάει, απλώς βρέθηκε σε μια κατάσταση από την οποία δεν μπορούσε να βγει».

Η δεύτερη αποκάλυψη

Στη συνέχεια ήρθε και μία δεύτερη αποκάλυψη. Η Κάρεν είχε υποθέσει ότι η δεύτερη οικογένεια του ζούσε σε μια από τις χώρες που επισκέφτηκε στα επαγγελματικά του ταξίδια. Αποδείχθηκε, όμως, ότι ο Μαρκ δεν είχε ταξιδέψει καθόλου στο εξωτερικό. Η άλλη γυναίκα και ο γιος του ζούσαν στην πραγματικότητα μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Μέχρι εκείνη την στιγμή η Κάρεν δεν είχε υποψιαστεί την διπλή ζωή του συζύγου της. Στο παρελθόν είχε βρει γράμματα με το όνομα του συζύγου της αλλά μια διαφορετική τοπική διεύθυνση. Εκείνος τότε είχε πει ότι έγινε κάποιο λάθος στην ταχυδρομική θυρίδα.

Ο σύζυγος της υποστήριξε ότι η δεύτερη οικογένεια του γνώριζε την ύπαρξη της πρώτης. Βέβαια η Κάρεν θεωρεί ότι πιθανότατα δεν έχουν ιδέα ότι ζουν τόσο κοντά. Μετά από αυτό η γυναίκα παραδέχθηκε ότι έγινε έξαλλη, τον έδιωξε από το σπίτι και αργότερα πήρε διαζύγιο αν και γνώριζε ότι έτρεχε κατευθείαν στην αγκαλιά της δεύτερης οικογένειάς του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αν είναι δυνατόν! Δείτε εκχιονιστικό του Ερντογάν στην Τουρκία πώς δουλεύει. Εκεί τουλάχιστον βγήκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Μαρία Λόη: Η Ελληνίδα σεφ που μαγειρεύει στον Μπάιντεν και κάνει τα προϊόντα και τη χώρα μας μας διάσημα σε όλη την Αμερική

evosmos

Έντονες φήμες ότι η Μ.Ζαχάροβα θα είναι η νέα πρεσβευτής της Ρωσίας στην Αθήνα!

evosmos

Leave a Comment