ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Τέμπη: Φοιτήτρια έχει χάσει το ένα της μάτι – Η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών

Με βαριά τραύματα αλλά και εγκαύματα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας οι τελευταίοι τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών.

Την πιο δύσκολη μάχη δίνει ο 20χρονος φοιτητής από το Βόλο που έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ σοβαρή κρίνεται η κατάσταση δύο ακόμα τραυματιών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις φοιτήτριες που παραμένουν για νοσηλεία, έχει υποστεί εγκαύματα και έχει χάσει ήδη το ένα της μάτι ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όρασή της από το άλλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κάποιοι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο εξ αιτίας των σοβαρών τραυμάτων η εγκαυμάτων που υπέστησαν θα χρειαστούν μακρά περίοδο αποκατάστασης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη της» λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

evosmos

Αυτός είναι ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη! Σεσημασμένος 30χρονος Αλβανός ο οδηγός και Ελληνας παραβατικός ο ιδιοκτήτης! Εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία (φωτο)

evosmos

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα συνοδεία κορβέτας και υποβρυχίων το Barbaros: Θα απαντήσει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη;

evosmos

Leave a Comment