ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Τέμπη: Φοιτήτρια έχει χάσει το ένα της μάτι – Η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών

Με βαριά τραύματα αλλά και εγκαύματα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας οι τελευταίοι τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών.

Την πιο δύσκολη μάχη δίνει ο 20χρονος φοιτητής από το Βόλο που έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ σοβαρή κρίνεται η κατάσταση δύο ακόμα τραυματιών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις φοιτήτριες που παραμένουν για νοσηλεία, έχει υποστεί εγκαύματα και έχει χάσει ήδη το ένα της μάτι ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όρασή της από το άλλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κάποιοι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο εξ αιτίας των σοβαρών τραυμάτων η εγκαυμάτων που υπέστησαν θα χρειαστούν μακρά περίοδο αποκατάστασης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Ζακύνθου: «Χαρακτήρισε “σακατεμένους” τους αναπήρους» (βίντεο)

evosmos

Απίστευτο περιστατικό τραυματισμού στη Μονάδα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Σχεδόν καθημερινά τα… ντου εξωσχολικών σε τάξεις του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου (φωτο+vid)

evosmos

Leave a Comment