ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο: Λουκέτο μεγάλη επιχείρηση – Κανόνι με χρέη εκατομμυρίων

Τίτλοι τέλους για γνωστή και μεγάλη επιχείρηση. Ποια είναι και ποιοι οι λόγοι του λουκέτου.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί σε μερίδα του αγροτικού κόσμου της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας του αιφνίδιου λουκέτου, το οποίο έβαλε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα της εμπορίας και επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων, στο Ζαγκλιβέρι, αφήνοντας χρέη εκατομμυρίων ευρώ προς παραγωγούς και ενδεχομένως και προς προμηθευτές.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πρόκειται για μία πολύ παλιά και εύρωστη έως σήμερα, επιχείρηση εμπορίας ζωοτροφών και δημητριακών.

Η επιχείρηση έχει κλείσει, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, τόσο στους εργαζόμενους τους οποίους απασχολούσε, όσο και στους εκατοντάδες αγρότες, οι οποίοι παρέδιδαν τα εμπορεύματά τους, ενώ η επιχείρηση είναι εκτεθειμένη και σε αρκετούς προμηθευτές.

Σύμφωνα με παραγωγούς, η επιχείρηση που απορροφούσε περίπου το 85% της παραγωγής σε σιτάρι, κριθάρι, βρώμη και καλαμπόκι, από όλη τη Θεσσαλονίκη, έστελνε το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής στο εξωτερικό, είτε ως πρώτη ύλη είτε ως επεξεργασμένη ζωοτροφή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πριν 1 ώρα «έσκασε» το καλό: Τρέχουν και βγάζουν τις λίρες από συρτάρια και μπαούλα οι Έλληνες – Τι έχει συμβεί

evosmos

Η «απάντηση» της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας στον Χρίστο Δήμα

evosmos

Θάνος Τζήμερος: Ηθικοί αυτουργοί οι κατευναστές του υποκόσμου που θελουν αστυνομικούς φιλόσοφους.

evosmos

Leave a Comment