ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ;;;; Πρωτοφανής αλητεία του Ανδρέα Παπαδόπουλου κατά γυναίκας με πρόβλημα ακοής!

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, έπεσε σε ένα ακόμη ατόπημα, καλεσμένος σε πολιτική συζήτηση σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου καλεσμένες ήταν επίσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα, ενώ η αντιπαράθεση στο πλαίσιο της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Mega» ήταν σε υψηλούς τόνους, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είπε στην κυρία Νοτοπούλου: «έχετε και πρόβλημα ακοής ε; Δεν ακούτε», κάτι που, μάλιστα, επανέλαβε αρκετές φορές. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι τού ζήτησαν να αφήσει την κυρία Νοτοπούλου να ολοκληρώσει και να μην κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στο παρελθόν είχε δώσει μια συνέντευξη, στην οποία εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη και έχασε την ακοή της εξαιτίας ενός αυτοάνοσου νοσήματος. Όπως είχε πει στο Thestival.gr, πρόκειται για ένα ιατρικό θέμα το οποίο «δεν είναι πολύ γνωστό».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Ψεύτης και απατεώνας ο Βελόπουλος – Με αποκάλεσε τρανς” – Φτάνει ρε Αντώνη, έλεος με την κλάψα!

evosmos

Toν χειροκρότησαν οι πάντες: Ο Λάκης Γαβαλάς χόρεψε ζεϊμπέκικο με φούστα και τους άφησε όλους… κάγκελο

evosmos

ΕΟΔΥ: Θάνατος 6χρονου παιδιού από στρεπτόκοκκο στη Θεσσαλονίκη – Έπαθε σηπτικό σοκ

evosmos

Leave a Comment