ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης-Εντολές σε Μουσουλμάνους που ζουν στην Γερμανία: Πηγαίνετε στην Δ.Θράκη & ψηφίστε μόνο ”Τούρκους” στις ελληνικές εκλογές!

Ο Ερντογάν και οι νέο-οθωμανοί σύμβουλοι του «παλεύουν» εδώ και χρόνια για την επάνοδο τους στην περιοχή των Βαλκανίων με χίλιους τρόπους στην κυριολεξία, με σκοπό την άλωση της περιοχής εκ των έσω.

Την αρχή έκαναν με την δημιουργία και αναστύλωση παλαιών Τζαμιών σε πολλές χώρες των Βαλκανίων μοιράζοντας αφειδώς χρήμα, ενώ για την Ελλάδα ζητούν επιτακτικά την δημιουργία Τεμένους στην Αθήνα, ενώ αποσταθεροποιούν μέσω της ΜΙΤ την Θράκη.

Τις τελευταίες δεκαετίες λαμβάνει χώρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μια συνεχή σύγκρουση χαμηλής έντασης (low intensity warfare) στην οποία κυριαρχούν η στρατιωτική και πολιτική πίεση, η κατασκοπεία και ο ψυχολογικός πόλεμος με κύριο εργαλείο την εξαγωγή πολιτισμού.

Στην πραγματικότητα ωστόσο η τουρκική απειλή αποδεικνύεται πολύ πιο σύνθετη περιλαμβάνοντας τον κυβερνοπόλεμο αλλά και ένα πλήθος δραστηριοτήτων από τον ευρύτατο χώρο του μη κανονικού πολέμου (irregular warfare), όπως η λαθρομετανάστευση, οι παραστρατιωτικές επιχειρήσεις και το οργανωμένο έγκλημα. Η εν λόγω συστράτευση στα πλαίσια μιας σφαιρικής προσέγγισης (comprehensive approach) τακτικών συμβατικού, μη κανονικού πολέμου και κυβερνοπολέμου προσδίδει ξεκάθαρα στην Τουρκία χαρακτηριστικά υβριδικής απειλής (hybrid threat).

Αυτό έκανε η Τουρκία και πριν λίγες ώρες με προκλητικό άρθρο, που έχει σαν στόχο και σκοπό να ξεσηκώσει τους μουσουλμάνους της χώρας μας.

Δεν μιλάμε όμως για τους Έλληνες πατριώτες μουσουλμάνους, αλλά για τα ”υποχείριά” τους και για όσουν έχουν μπει παράνομα στη χώρα μας!

To δημοσίευμα

ABTTF: «Πηγαίνετε στη Δυτική Θράκη και ψηφίστε Τούρκους υποψηφίους»

Το αποκαλούμενο ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δυτικής Θράκης “έδωσε σαφή οδηγία στην μειονότητα της περιοχής: «Πηγαίνετε στη Δυτική Θράκη και ψηφίστε τουρκικής καταγωγής υποψηφίους».

Αναλυτικά:

”Η ABTTF κάλεσε τους ”Τούρκου”ς της Δυτικής Θράκης που ζουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως τη Γερμανία, να πάνε στη Δυτική Θράκη και να ψηφίσουν τους Τούρκους υποψηφίους.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από το Προεδρικό Συμβούλιο της ABTTF, κάλεσε τους ”Τούρκους” της Δυτικής Θράκης που ζουν στη Γερμανία να πάνε στη Δυτική Θράκη για να ψηφίσουν στις γενικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου 2023 και να δώσουν την ψήφο τους σε ”Τούρκους” υποψηφίους.

Το Προεδρικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Δυτικής Θράκης της ”Τουρκικής Ομοσπονδίας” (ABTTF) της 21ης περιόδου πραγματοποίησε την 6η τακτική συνεδρίασή του. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ABTTF στο Witten της Γερμανίας, αξιολογήθηκαν οι πρόσφατες εργασίες και δραστηριότητες της ABTTF και συζητήθηκαν οι διεθνείς πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν μέχρι την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.

Σημειώνοντας ότι μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που σημειώθηκαν στην Τουρκία στις 6 Φεβρουαρίου 2023, οι ενώσεις μέλη της ABTTF έδειξαν εξαιρετικό παράδειγμα αλληλεγγύης και συγκέντρωσαν μετρητά και την ίδια βοήθεια για τους σεισμόπληκτους, και ότι αυτά παραδόθηκαν αμέσως στους σεισμόπληκτους, η Προεδρία της ABTTF Το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τις ενώσεις μέλη της ABTTF.

Στη συνάντηση, όπου αξιολογήθηκαν και οι τρέχουσες εξελίξεις στην τουρκική κοινωνία της Δυτικής Θράκης, το Προεδρικό Συμβούλιο της ABTTF αποφάσισε ότι όλοι οι ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης, που είναι Έλληνες πολίτες με δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να μεταβούν στη Δυτική Θράκη για να ψηφίσουν στις γενικές εκλογές, που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα στις 21 Μαΐου 2023 και να ψηφίσουν ”Τούρκους” υποψηφίους”, αναφέρει το δημοσίευμα!

directus.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επίθεση με βιτριόλι: Γολγοθάς για την Ιωάννα – Θα χειρουργείται ανά 10 ημέρες

evosmos

ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ – “ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΑΣ!”- ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Δύσκολες ώρες για τον Γ.Μαυρίδη – Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μεξικό

evosmos

Leave a Comment