ΕΛΛΑΔΑ

Αμπελόκηποι: Πώς έγινε το φονικό με το κουζινομάχαιρο την Κυριακή του Πάσχα

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά στην οδό Βερναρδάκη στους Αμπελόκηπους μετά το άγριο φονικό που έγινε χθες το βράδυ με θύμα έναν 45χρονο.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην πλάτη μέσα σε μια παλιά μονοκατοικία.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Ο 45χρονος είχε πάει, όπως συνήθιζε, στο σπίτι του 60χρονου και οι δύο με καταγωγή από την Πολωνία. Μαζί τους ήταν και μια γυναίκα επίσης από την Πολωνία.

Οι δύο άνδρας φέρεται να ήταν φίλοι και να έκαναν παρέα ωστόσο η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ οδήγησε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Οι δύο άνδρες μεθυσμένοι, φαίνεται να λογομάχησαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η κατάσταση ξέφυγε και εξελίχθηκε σε άγριο καυγά.

Υπό την επήρεια μέθης ο 60χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε τον φίλο στου στην πλάτη. Ο τραυματισμός του 45χρονου ήταν θανάσιμος και ο άτυχος άνδρας άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η γυναίκα που ήταν παρούσα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία που εντόπισε τον 45χρονο βαριά τραυματισμένο και δίπλα του τον 60χρονο και τη γυναίκα.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου άνδρα.

Ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αρχίζουν οι αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων – Ποιοι ωφελούνται και υπό ποιες προϋποθέσεις

evosmos

ΠΙΟ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! Κασσελάκης: Δεν θυμάμαι τι έγραφα, ήμουν 24 ετών – Τι απαντά για τα άρθρα του παρελθόντος που “ζητούσε” το αίμα των εργαζομένων

evosmos

Μετά την ομοβροντία των S-400 η Τουρκία ανακοίνωσε ασκήσεις με πυρά στο Αιγαίο!

evosmos

Leave a Comment