ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτοι: Αφήνουν την αρχαία Ολυμπία χωρίς πυροσβέστες το καλοκαίρι – «Θα έρθουν από Γερμανία και Σλοβενία»!

Ενίσχυση με πυροσβέστες από το εξωτερικό αναμένεται για την Αρχαία Ολυμπία κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πυροσβέστες από ξένα κράτη αναμένεται να έχει τους καλοκαιρινούς μήνες το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη διάρκεια της δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, αφού κατόπιν της απόφασης του Αρχηγού του Σώματος για κάλυψη 133 κενών από εποχικούς πυροσβέστες δεν συμπεριλήφθηκε η Ηλεία αν και περιλαμβάνει ένα από τα σημαντικότερα πολιτισμικά μνημεία!

Τόσο επιτυχημένη πολιτική προστασία έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση.
Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας προκειμένου άμεσα να υπάρξει η απαιτούμενη ενίσχυση.

Ειδικότερα από 1 έως 15 Ιουλίου θα βρεθούν στο νομό και συγκεκριμένα στο Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας 22 πυροσβέστες από τη Γερμανία, που θα ενισχύσουν το έργο των τοπικών δυνάμεων. Ωστόσο η ενίσχυση δε σταματά εκεί, καθώς το ίδιο διάστημα τον Αύγουστο θα έρθουν ακόμα 22 Σλοβένοι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Κοεμτζής: Το αποκριάτικο γλέντι που κατέληξε σε… σφαγή για μια “παραγγελιά”

evosmos

Συναγερμός στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο τουλάχιστον επτά παιδάκια με συμπτώματα σαλμονέλας – Όλα πάνε στον ίδιο παιδικό σταθμό

evosmos

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δεν εξέτασαν έγκυο γυναίκα

evosmos

Leave a Comment