LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δηλώσεις φωτιά για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Πρέπει να προφυλάξει την υστεροφημία της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Ο Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή στο MEGA.

Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην μακροχρόνια σχέση με την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ειδικότερα, ο Μάκης Δελαπόρτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η δεύτερη μητέρα μου. Ξεκινήσα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο, όταν ήμουν 17 χρονών και η δεύτερη χρονιά ήταν με την Βλαχοπούλου. Από τότε με την Ρένα δεθήκαμε πάρα πολύ. Εκείνη με στήριξε στα πρώτα μου βήματα και εγώ πια ήμουν πολύ κοντά της στις δύσκολες μέρες της».

«Το άγνωστο είναι πως η Ρένα ξεκίνησε σαν τραγουδίστρια, βασίλισσα της τζαζ την έλεγαν την δεκαετία του ’40 και με τα χρόνια, εντελώς τυχαία, ήρθε ο κινηματογράφος στη ζωή της και έτσι έγινε η βασίλισσα του κινηματογράφου και της ελληνικής κωμωδίας. Κάτι που βέβαια η ίδια δεν το ήθελε ποτέ γιατί είχε ένα κόμπλεξ η Ρένα, το ότι μίλαγε Κερκυρέικα. Όταν της είπαν για πρώτη φορά να βγει σε νούμερο, «δεν μπορώ γιατί μιλάω Κερκυρέικα και θα γίνω ρεζίλι» απάντησε».

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πρέπει να προφυλάξει την υστεροφημία της μητέρας του»
«Η Αλίκη είναι αυτή που είναι ακόμα και σήμερα. Η δύναμη της, αυτός ο ήλιος που εξέπεμπε ως προσωπικότητα νομίζω πως δεν θα το ξαναδούμε εύκολα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάκης Δελαπόρτας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού. «Νομίζω πως η δήλωση του Γιώργου Λιάνη ήταν μια άτυχη στιγμή του. Επειδή έχει μια ποιότητα σαν άνθρωπος, μπορεί να ήθελε να το περάσει λίγο ως χιούμορ ή να κολακέψει την Αλίκη αλλά ήταν άτυχο».

«Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ είναι δική του απόφαση. Εάν το αισθάνεται έτσι, καλά έκανε και το έκανε γιατί με έναν τρόπο και εκείνος πρέπει να προφυλάξει την υστεροφημία της μητέρας του. Εγώ γενικότερα είμαι κοντά στον Γιάννη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πράσινες πατάτες: Τι σημαίνει αν οι πατάτες έχουν πρασινίσει λίγο – Τι κίνδυνος υγείας υπάρχει!

evosmos

Ζάκυνθος: Σοκάρουν τα στοιχεία για την μανία των χτυπημάτων – Τι αναφέρει ο δολοφόνος

evosmos

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ!!! Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ θα μπουν γνωστοί Έλληνες influencers – Ξεκινούν έλεγχοι σε Facebook και Instagram

evosmos

Leave a Comment