ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΟΣ!!! Δεν γίνεται να βγει από τα ψηφοδέλτια ο Κατρούγκαλος!!! Δείτε γιατί

Κανονικά παραμένει το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
Παρά την απόφασή του να αποσυρθεί από τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της Κυριακής, υπάρχει πρόβλημα για το τι θα γίνει με το όνομά του στις λίστες.

Το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως δεδομένου ότι η υποψηφιότητά του έχει ανακηρυχθεί από τον Άρειο Πάγο, παραμένει σε ισχύ.
Σε περίπτωση που ο κ. Κατρούγκαλος εκλεγεί, έχει δικαίωμα να παραδώσει την έδρα του.

Επομένως, δεν γίνεται να αποσυρθεί από τα ψηφοδέλτια, πρέπει πρώτα να ορκιστεί και να παραιτηθεί!!!

Νωρίτερα,
ο Γιώργος Κατρούγκαλος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εκλογική μάχη μετά το σάλο από τις δηλώσεις του για αύξηση των εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι χθεσινοβραδινές του δηλώσεις προκάλεσαν την “έκρηξη” από τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς πολλοί θυμήθηκαν τι εστί «νόμος Κατρούγκαλου» για την μεσαία τάξη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Παρακολουθώ τη θεατρική παράσταση που οργανώνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή χθεσινή μου τοποθέτηση για τις ασφαλιστικές εισφορές. Ξεκαθάρισα από το πρωί ότι αναφερόμουν σε προσωπικές θέσεις αρχής και όχι στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που είναι δημοσιευμένες εδώ και καιρό. Οι συκοφαντίες της Νέας Δημοκρατίας περί ‘κρυφής ατζέντας” είναι φαιδρές. Η Αριστερά μιλά πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Αν υπήρχε κρυφή ατζέντα, θα τη φανέρωνα αυτόβουλα δυο μέρες πριν από τις εκλογές; Η ζημιά όμως γίνεται, με όργανο την μηντιακή παντοκρατορία της δεξιάς. Δεν θα τη διευκολύνω. Άλλωστε η εμπλοκή μου στην πολιτική δεν έγινε ποτέ με όρους προσωπικού συμφέροντος, αλλά προσφοράς. Εγκατέλειψα το Ευρωκοινοβούλιο όταν προσκλήθηκα στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανέλαβα με άγνοια κινδύνου την καυτή πατάτα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη για τη χθεσινή μου τοποθέτηση και δηλώνω ότι αποσύρομαι από την εκλογική μάχη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν την εξαγωγή στην Ελλάδα βλημάτων cruise AGM-158A και των AGM-84 SLAM-ER που έχουν πουλήσει στη Τουρκία!

evosmos

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ “ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΚΑΔΕΣ (ΦΩΤΟ)

evosmos

«Βροχή» από λουκέτα σε φούρνους – Μέχρι σήμερα έχουν κλείσει πάνω από 200

evosmos

Leave a Comment