ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: «Εάν δεν είχα το παιδί μου σήμερα τι θα έκανα;» λέει η μητέρα του εφήβου που δέχθηκε επίθεση

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ παιδιών, σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Καλαμάτα. Δυο αγόρια 15 ετών ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 6 – 7 ανηλίκους το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου.

Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία της Υπαπαντής περίπου στις 9:30 το βράδι σε πολυσύχναστο σημείο. Η ομάδα των δραστών σύμφωνα με πληροφορίες, ασκούσε εκφοβισμό στους δύο 15χρονους, ζητώντας τους να πάνε στο σημείο και να ζητήσουν συγγνώμη για κάποιο περιστατικό που είχε συμβεί στο σχολείο.

Όταν τα δύο θύματα της επίθεσης έφτασαν στην πλατεία, η ομάδα των ανηλίκων τους επιτέθηκε. Όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ άνθρωποι που ήταν παρόντες στο περιστατικό, τους ξυλοκόπησαν με βιαιότητα, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να μείνουν αιμόφυρτα στην μέση του δρόμου, με κίνδυνο ακόμη και να παρασυρθούν από αυτοκίνητα. Τα δύο 15χρονα παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, με εκδορές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη τριών ανηλίκων, καθώς και των γονιών τους, για παραμέληση ανηλίκων. Δύο εκ των τριών συλληφθέντων, είχαν απασχολήσει τις αρχές και προ 15 ημερών, όταν ομάδα ατόμων είχε επιτεθεί στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας σε 35χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησαν. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η μητέρα του ανήλικου μαθητή ξεσπά στο MEGA και μεταφέρει δακρυσμένη τα πρώτα λόγια του γιου της που δέχθηκε τα βίαια χτυπήματα. «Μου λέει “μαμά, να βγεις”, μου λέει, “να τα πεις, να κάνεις ότι χρειαστεί να μην πάθει κανένα παιδί αυτό που έπαθα, δεν μπορούσα να ορίσω το σώμα μου”. Θέλω να το πείτε αυτό, να μην χτυπάνε τα παιδιά μας. Δεν φταίνε τα παιδιά μας. Εάν δεν είχα το παιδί μου σήμερα τι θα έκανα; Τι θα έκανα;», είπε η μητέρα του παιδιού κλαίγοντας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΩΜ@ΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!! “ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ… ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΠΙΑ;;;” – ΕΚΑΝΑΝ “ΠΑΡΕΛΑΣΗ” ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

evosmos

Σεισμός τώρα: 5,3 Ρίχτερ στη Φλώρινα

evosmos

Οργή από Δ.Γιαννακόπουλο: «Στην Ιαπωνία κάνουν θεραπείες με ιβερμεκτίνη – Εδώ μας κοροϊδεύουν»

evosmos

Leave a Comment