ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά: Επεισόδιο με τον Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι – Τους όρμηξε πολίτης

Ένα επεισόδιο με αρκετή ένταση εκτυλίχθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και πρωταγωνίστησαν ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης και ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου την ώρα που ο βουλευτής και ο δημοσιογράφος έπιναν τον καφέ τους αμέριμνοι σε κεντρική καφετέρια. Ξαφνικά περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή και να καταφέρονται εναντίον του, ενώ προς τον Μάνεση είπαν «τι κάθεσαι με τον προδότη;».

Από το σημείο πέρασε και ένας άνδρας με το ποδήλατό του, ο οποίος έφτυσε «συμβολικά» στο έδαφος μπροστά τους. Ο βουλευτής και δικηγόρος Παναγής Καππάτος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το συμβάν, όμως ο δημοσιογράφος πήγε προς το μέρος του ποδηλάτη για να του ζητήσει το λόγο για τη συμπεριφορά και τις βρισιές του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να αλληλοσπρώχνονται. Οι ψυχραιμότεροι από τα γύρω μαγαζιά παρενέβησαν για να «σβήσει» η φωτιά και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δεκαπενταύγουστος: Τα ήθη και έθιμα για τους εορτασμούς της Παναγίας στην Ελλάδα

evosmos

«Ο ΠΑΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΩΝΕΙ» – ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΦΑΝΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

evosmos

Με υψωμένη την ελληνική σημαία στα αλιευτικά τους 26 Τούρκοι εκπαιδευτικοί ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Χίο

evosmos

Leave a Comment