ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έπεσε με τη μηχανή, επιτέθηκε στον οδηγό του ασθενοφόρου και σε έξαλλη κατάσταση έσπασε αυτοκίνητα

Καθαρά Δευτέρα στα κρατητήρια πέρασε ένας άνδρας περίπου 36 ετών, ο οποίος οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του στην πλατεία Νικαίας στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στο δρόμο.

Ο άνδρας τραυματίστηκε επιπόλαια, ωστόσο στη θέα του ασθενοφόρου «πήρε φωτιά» σύμφωνα με το cretalive.gr. Επιτέθηκε και στον οδηγό του ασθενοφόρου που έσπευσε για να τον βοηθήσει.

Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπάει αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φοιτητές από Νομική Αθηνών «κέρδισε» Οξφόρδη και Κέιμπριτζ σε διεθνή διαγωνισμό

evosmos

Bάσια Παναγοπούλου: Απέλυσα ηθοποιό γιατί δεν ήθελε να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

evosmos

Τον περίμεναν έξω από το γραφείο του στην Πλάκα! 2 μπράβοι σακάτεψαν τον αρχαιολόγο Μανώλη Ψαρρό που εργάζεται στην εφορεία αρχαιοτήτων Κυκλάδων που χειριζόταν 3 καυτές υποθέσεις στην Μύκονο

evosmos

Leave a Comment