ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Με έβαλαν σε δωμάτιο με ωμά κρέατα» – Αδιανόητη καταγγελία νεαρού μάγειρα

Αδιανόητη περιπέτεια πέρασε νεαρός μάγειρας στην Κρήτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια εργασιών στην κουζίνα ξενοδοχείου υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι που έπεσε στο σώμα του.

Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι πως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αντί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο άμεσα, όπως θα έπρεπε, τον έβαλαν σε έναν χώρο όπου αποθηκεύουν ωμά κρέατα, επειδή ήταν… ανασφάλιστος.

Το εργατικό ατύχημα σημείωθηκε όταν ο 22χρονος Βαγγέλης μετέφερε μία κατσαρόλα με καυτό λάδι που χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού, στο δελτίο ειδήσεων του Star, όταν χύθηκε η κατσαρόλα επάνω του οι συνάδελφοί του τον άφησαν αβοήθητο.
«Έχω αφόρητο πόνο και στα χέρια και στο πρόσωπο. Κάποιες φορές το βράδυ όταν κοιμάμαι είναι έντονο και δεν μιλάμε για από βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», δήλωσε στο Star ο νεαρός μάγειρας.

Η μητέρα του καταγγέλει πως μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός του καταλύματος τον έβαλαν σε έναν χώρο με ωμά κρέατα, για να περιορίσουν δήθεν τον αφόρητο πόνο από τα εγκαύματα.

«Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε βοήθεια να με πάτε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα», υποστήριξε η μητέρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τουρκία: Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους περιορισμούς για την πώληση των F-16

evosmos

Κορωνοϊός – Καθηγητής Γραβάνης: Να κλείσουν τα beach bars – Κίνδυνος για εκατοντάδες κρούσματα καθημερινά

evosmos

Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος -Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την επέμβαση στο χέρι

evosmos

Leave a Comment