ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΜΜΑ: Έβαλε μέσα το γόνατο του αντιπάλου του με μια κλωτσιά

Ανατριχιαστική στιγμή στο ΜΜΑ. Ο Μίχαελ Πέιτζ έβγαλε knock out τον Γκόιτι Γιαμαούτσι, μόλις σε 26 δευτερόλεπτα, με μια κλωτσιά στο γόνατο του Ιαπωνεζοβραζιλιάνου μαχητή.

Το δεξί γόνατο του Γκόιτι Γιαμαούτσι έσπασε και μπήκε μέσα, από την κλωτσιά του Μίχαελ Πέιτζ, σε έναν τραυματισμό που όμως δεν αποτελεί έκπληξη για το χώρο του MMA.

Φυσικά, ο Γιαμαούτσι έπεσε κάτω και έχασε τον αγώνα με knock out, μετά από μόλις 26 δευτερόλεπτα. «Είναι τρομερά δύσκολο να γιορτάσω όταν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα είμαι ένας θαυμαστής του, τόσο του ίδιου όσο και της δουλειάς του. Ήταν τιμή μου να αγωνιστώ μαζί του και τους εύχομαι γρήγορη ανάρρωση», ανέφερε αργότερα ο Μίχαελ Πέιτζ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εικόνα «μη κλιμάκωσης»: Η Αθήνα δεν δείχνει διάθεση ένοπλης απάντησης στην εισβολή του Oruc Reis

evosmos

Τι μπορείς να μεταφέρεις πάνω σε ένα αυτοκίνητο! Κάποιοι σίγουρα το παρακάνουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Είναι 21 ετών και βγάζει… 343.000 ευρώ τον χρόνο από περίεργα αιτήματα ανδρών – «Μου ζητούν να κάνω το έντομο»

evosmos

Leave a Comment