ΕΛΛΑΔΑ

Νέες περιπέτειες για τη Σπυροπούλου – Παρέσυρε με το αμάξι της ηλικιωμένη

Σε τροχαίο με παράσυρση πεζού ενεπλάκη πριν από μερικά 24ωρα η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην περιοχή της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια βρισκόταν με το αυτοκίνητό της στην οδό Βασιλέως Παύλου, στη Βούλα την Τετάρτη, όταν παρέσυρε μια ηλικιωμένη τραυματίζοντας την ελαφρά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση, ότι το αυτοκίνητο με οδηγό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μικρή ταχύτητα καθώς και ότι η ηλικιωμένη βρέθηκε ξαφνικά στον δρόμο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ το οποίο δεν έδειξε τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε στο νοσοκομείο την ηλικιωμένη, η οποία αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκλόνισαν όλο τον κόσμο και ύψωσαν την Ελληνική Σημαία στον ψηλότερο ιστό! Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην κωπηλασία Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Φράγκου

evosmos

«Σύντομα θα είμαστε τρεις» λέει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Αγοράζει «παλάτι» για… τα μάτια της Σιακαβάρα

evosmos

Η ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ – ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ Η… ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ! ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!

evosmos

Leave a Comment