ΕΛΛΑΔΑ

Οικογένεια προπονητή: «Θα σκότωνε την γυναίκα του με καραμπίνα!»

Τον βίαιο χαρακτήρα του προπονητή ταε κβον ντο που διατηρούσε γυμναστήριο στην Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε πέντε ανήλικες αθλήτριες του «ανέδειξαν» άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του.

Μάλιστα,μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τονίζουν ότι κάποια στιγμή ο 44χρονος κόντεψε να σκοτώσει ακόμα και την πρώην γυναίκα του καθώς την χτυπούσε επανειλημμένα, αλλά και μπήκε στο σπίτι με μια καραμπίνα!

Συγκεκριμένα, είπαν σχετικά με την οικογενειακή ζωή του προπονητή και την συμπεριφορά του προς την γυναίκα του:

«Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του. Την χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν.

Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019.

Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της» τόνισαν μιλώντας στο Mega.

Και πρόσθεσαν:

«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ.

Τώρα την θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό».

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες καθώς του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι πέντε κοπέλες που κατήγγειλαν τον προπονητή ήταν ανήλικες όταν έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον τον ίδιο κατά συρροή και κατ’εξακολουθηση.

Η δράση του, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ξεκινά το 2009, όταν τα πρώτα θύματα τον καταγγέλλουν ότι είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους τόσο των ιδίων των κοριτσιών, όσο και των οικογενειών τους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του αλλά και των προσωπικών του στοιχείων ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλα θύματά του, τα οποία θα τον καταγγείλουν.

Οι έρευνες έχουν εστιάσει στην αναζήτησή στοιχείων για την πολυετή δράση του, ενώ αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του. Οι αρχές κινούνται μεθοδικά αντλώντας νέα στοιχεία για τη δράση του 44χρονου μέσα από την εξέταση του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να βρουν επίμαχα μηνύματα που αντάλλασσε με ανήλικες μαθήτριες, τις τυχόν συνομιλίες στα social media που διατηρούσε και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του, σε περίπτωση που αποκαλύπτουν τις ειδεχθείς πράξεις του φερόμενου ως παιδοβιαστή.

Παράλληλα, ο 44χρονος ήταν «πρωταγωνιστής» και σε επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας τον Μάιο του 2020, όταν ο προπονητής ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατώντας δύο μαχαίρια, έφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιούπολη και την απείλησε, ενώ δεν δίστασε να προκαλέσει σημαντικές φθορές. Στη συνέχεια, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και κρατώντας μια καραμπίνα, απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023: Πώς θα ψηφίσουμε στις 8 Οκτωβρίου – Όλες οι αλλαγές

evosmos

Έκτακτα επιδόματα: Ποιοι θα πάρουν χρήματα τις επόμενες τρεις εβδομάδες – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

evosmos

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε μίνι μάρκετ, άρπαξαν τις εισπράξεις και έγιναν «καπνός»

evosmos

Leave a Comment