ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ενώ χόρευε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω

Ο 62χρονος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω

Ισχυρό σοκ προκάλεσε το βράδυ, της Παρασκευής, 24 Φεβρουαρίου, εν μέσω εορταστικών εκδηλώσεων, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Όπως έγινε γνωστό από τον ιστότοπο aegeanews.gr, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, όμως έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς, σε ηλικία 62 ετών.

Ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του στρατού ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.

Άνθρωπος του καθήκοντος, αξιοπρεπής, σοβαρός, ευγενικός, ήρεμος, διακριτικός, μετρημένος.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων.
Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμούς και επιχειρήσεις του δήμου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός: Να ενισχυθούν άμεσα οι αγρότες της χώρας

evosmos

Ανατριχιαστική η πρόβλεψη από την Παγκόσμια Τράπεζα: “Το σοκ από τις αυξήσεις των τιμών σε τρόφιμα – καύσιμα θα διαρκέσει τουλάχιστον 3 χρόνια”

evosmos

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ τι έγραψε στους γείτονές του: Το γράμμα που σόκαρε την πολυκατοικία

evosmos

Leave a Comment