ΚΟΣΜΟΣ

Πήγε διακοπές με την σύντροφό του και την τεμάχισε με πριόνι – «Ήταν πολύ ήρεμος… σα να ήταν η πρωινή του ρουτίνα»

Μοντέλο από την Ουκρανία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε ένα πολυτελές δωμάτιου ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, όπου είχε πάει διακοπές με τον Πολωνό σύντροφό της.

Ο 25χρονος άντρας σκότωσε την 24χρονη σύντροφό του και έπειτα την τεμάχισε με ένα πριόνι. Μάλιστα φέρεται πως ζήτησε βοήθεια από έναν οδηγό ταξί, για να ξεφορτωθεί το πτώμα της.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Και οι δυό τους φαίνονταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για το ταξίδι τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις κάμερες ασφαλείας που τους κατέγραψαν κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο και πριν εισέλθουν στο δωμάτιό τους.

Ωστόσο, το πρωί της 15ης Μαΐου, οι φρουροί ασφαλείας άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πάει καλά, όταν είδαν τον 25χρονο να εγκαταλείπει το κτίριο, μόνος, νευρικός και βιαστικός, σέρνοντας τις αποσκευές του.

Ο νεαρός άντρας σταμάτησε ένα ταξί, ο οδηγός του οποίου τηλεφώνησε αργότερα στο ξενοδοχείο για να ενημερώσει για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του πελάτη του. Όπως τους ανέφερε του ζήτησε μέσω google translate, να τον βοηθήσει να τεμαχίσει ένα πτώμα.

Πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνουν τον άντρα να βγαίνει από τον ανελκυστήρα, τρέμοντας, κρατώντας τη βαλίτσα του.

Μετά το τηλεφώνημα του οδηγού ταξί, το προσωπικό του ξενοδοχείου ανέβηκε στον 32ο όροφο, όπου βρισκόταν το δωμάτιο του ζευγαριού και αντίκρυσε το τεμαχισμένο σώμα της νεαρής γυναίκας.

Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα και το αριστερό της χέρι είχε κοπεί από τον καρπό. Το κεφάλι της επίσης είχε κοπεί εν μέρει ενώ έφερε τραύμα από μαχαίρι και στο στήθος.

Ένα πριόνι μες στα αίματα βρισκόταν δίπλα στο σώμα της. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ήταν νεκρή για περίπου μία ημέρα πριν ανακαλυφθεί, υποδηλώνοντας ότι σκοτώθηκε το Σαββατοκύριακο πριν από την προσπάθεια του συντρόφου της να διαφύγει.

Οι ερευνητές της υπόθεσης επικοινώνησαν με τον οδηγό ταξί στα πλαίσια της ανάκρισης.

«Μου ζήτησε βοήθεια για 44 δολάρια»
Ο οδηγός είπε: «Πήρα τον ύποπτο επιβάτη, ο οποίος μου είπε μέσω του Google Translate ότι ήθελε να παίξει σε ένα καζίνο. Όταν δεν έβρισκε το κατάλληλο μέρος για να παίξει, μετά μου ζήτησε μέσω της εφαρμογής να τον βοηθήσω να τεμαχίσει το σώμα της κοπέλας του για 1.500 μπατ (44 δολάρια).

Ενοχλημένος από το σοκαριστικό αίτημα του άντρα φέρεται να τον άφησε σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Sathorn της Μπανγκόκ.

Οι συνοριακοί αξιωματούχοι τέθηκαν σε επιφυλακή λίγο αφότου το προσωπικό του ξενοδοχείου ανακάλυψε το σώμα της κοπέλας και το βράδυ της Δευτέρας ο σύντροφός της συνελήφθη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Aranyaprathet 135 μίλια μακριά στην επαρχία Sa Kaeo.

Κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση, ενώ η αστυνομία ενημέρωσε την πολωνική πρεσβεία για τη σύλληψή του. Οι έρευνες συνεχίζονται.

«Ήταν πολύ ήρεμος όταν συνελήφθη»
Ο επικεφαλής της έρευνας δήλωσε πως ο δράστης όταν συνελήφθη ήταν «πολύ ήρεμος». «Ήπιε καφέ κανονικά στο κελί του και άρχισε να ασκείται, σαν να ήταν η συνηθισμένη πρωινή του ρουτίνα. Δεν είπε τίποτα» κατέληξε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έκαναν το λάθος σε συνέντευξη να την ρωτήσουν την ηλικία της και το πλήρωσαν πολύ ακριβά

evosmos

Εικόνα «μη κλιμάκωσης»: Η Αθήνα δεν δείχνει διάθεση ένοπλης απάντησης στην εισβολή του Oruc Reis

evosmos

Διακοπή των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων στο ΝΑΤΟ λόγω «μαξιμαλιστικών» απαιτήσεων της Άγκυρας

evosmos

Leave a Comment