ΚΟΣΜΟΣ

Στραγγάλισε τα αγγελούδια της και αυτοκτόνησε – Ασύλληπτη τραγωδία στο Λονδίνο

Συγκλονισμένοι οι γείτονες της οικογένειας μετά την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Λονδίνο. Η 47χρονη Nadja De Jager στραγγάλισε τον 9χρονο γιο της Alexander και τον 7χρονο γιο της Maximus και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών θυμάτων, επισημαίνοντας πως δεν αναζητά άλλο πρόσωπο που να εμπλέκεται στην οικογενειακή τραγωδία. Στο άκουσμα της σοκαριστικής είδησης, όλοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι.

Ήξεραν ότι κάτι κακό είχε συμβεί από τη στιγμή που εμφανίστηκαν περιπολικά στο σπίτι της οικογένειας. Οι αρχές είχαν κληθεί, καθώς εκφράστηκε ανησυχία για την ευημερία τους. Οι αστυνομικοί δεν περίμεναν να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα τόσο ανατριχιαστικό έγκλημα.

Οι συγγενείς προσπαθούν να διαχειριστούν τα τραγικά νέα. Βιώνουν μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία, με τα αίτια να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης, με τους αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες για την οικογενειακή τραγωδία.

Η 47χρονη Najda De Jager είχε χωρίσει από τον πατέρα των δύο αγοριών Herman De Jager πριν από αρκετό καιρό. Οι εικόνες με τα δύο ανήλικα αγγελούδια να παίζουν στο σπίτι πριν από λίγους μήνες συγκλονίζουν.


Σε ένα από τα βίντεο είχαν αναρτηθεί στο YouTube τον περασμένο Ιούνιο ο Alexander και ο αδελφός του Maximus συνεργάζονται για να συναρμολογήσουν ένα από τα παιχνίδια τους. «Πώς να φτιάξεις ένα παιδικό σπίτι» ο τίτλος του βίντεο που είχε ανέβει στο YouTube.

Στο πιο παλιό βίντεο που έχει αναρτηθεί στο YouTube φαίνεται ο μικρός Maximus να βρίσκει με χαρά ένα νόμισμα από τη νεράιδα των δοντιών. Ήταν το πρώτο δόντι που έχανε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Α.Γεωργιάδης έγινε πρωτοσέλιδο από τους New York Times: «Ο κορυφαίος Έλληνας υπουργός και τα δωράκια από την Huawei» (ΦΩΤΟ)

evosmos

Μπάιντεν: «Τι συζητήσαμε με Μητσοτάκη – Θα με επισκεφτεί στις ΗΠΑ»

evosmos

Σπουδαία πράξη: Φοιτήτρια 27 ετών συγκατοικεί με 95χρονη γιαγιά για να πληρώνει μισό ενοίκιο και η ηλικιωμένη να μη νιώθει μοναξιά

evosmos

Leave a Comment