ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: «Η βαφτιστήρα μου έμπλεξε με ναρκωτικά και με εκβίαζε για λεφτά» λέει ο ταχυδακτυλουργός

Αρνείται τις κατηγορίες ότι βίασε την 16χρονη βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική ο ταχυδακτυλουργός Γρηγόρης Παπαϊωάννου, γνωστός με το όνομα «ξανθός μάγος».

Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου όπου με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητά του, μίλησε μέσα από τη φυλακή και ξέσπασε. Όπως είπε η βαφτιστήρα του είχε μπλέξει με ναρκωτικά και του ζήτησε χρήματα… Και μάλιστα, όπως λέει ο ταχυδακτυλουργός το ίδιο είχε κάνει και στο παρελθόν με άλλον άνδρα.

«Η βαφτιστήρα μου είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρείο. Δεν είχαμε επαφές με το κορίτσι αυτό. Μόνο η γυναίκα μου όταν γιόρταζε ή είχε γενέθλια τους έστελνε δώρα. Αυτό που έκανε τώρα σε εμένα, το είχε κάνει πριν λίγα χρόνια και σε άλλον άνθρωπο. Ο πατέρας της πήγε τον έπιασε και του είπε ότι την προηγούμενη ημέρα η γυναίκα του του είπε ότι πήγε να την βιάσει, να την αγκαλιάσει και του ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην το πει παντού. Εγώ μετά έφυγα για δουλειά και παραστάσεις στην Κύπρο και δεν ξέρω τι έγινε με αυτή την ιστορία. Το ίδιο ακριβώς πάει να κάνει και με εμένα» ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Η βαφτιστήρα μου είχε έναν φίλο και ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά. Μια ημέρα μου, ζήτησε να της δώσω 2.000 ευρώ για να αγοράσει ναρκωτικά και της εξήγησα ότι αυτό δε μπορώ να το κάνω, είμαι 78χρονων και αν την πιάσουν θα την ρωτήσουν που βρήκε τα λεφτά και θα βρω το μπελά μου. Εκείνη μου έλεγε ότι ο φίλος της ξέρει τους πελάτες και παλιά ήταν βαποράκι, αλλά εγώ της έλεγα ότι δε μπορώ να το κάνω και να μη με ενοχλήσει ξανά.

Μίλησε με τον φίλο της και ένα βράδυ ήρθε και μου κούνησε το δάχτυλο, μου μίλησε άσχημα και μου είπε “αν δε μου δώσεις τα 2.000 ευρώ να ξέρεις ότι θα πάω στην αστυνομία, θα πω ότι μου έβαλες χάπια στο ποτό και ασελγησες επάνω μου. Της είπα να πάει στην αστυνομία και να το πει. Τελικά το έκανε, πήγε και είπε διάφορα».

Ο 78χρονος εξήγησε ότι ήθελα να βοηθήσει αλλά βρήκε τον μπελά του και ότι από την ημέρα της σύλληψής του έχει χάσει 15 κιλά. «Εγώ ούτε καπνίζω, ούτε έχω καμία σχέση με ναρκωτικά. Δεν είχα ποτέ ανάγκη από γυναίκες. Δεν είχαμε σχέσεις με την βαφτιστήρα μου, αποφασίσαμε να τους βοηθήσουμε οικονομικά και ψυχολογικά όταν μπήκε στο ψυχιατρείο και ήρθαν σε εμάς οι γονείς της, όμως βρήκαμε τον μπελά μας.

Έχω χάσει 15 κιλά από την ημέρα της σύλληψης. Στη φυλακή με προσέχουν και δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως δεν είμαι καλά ψυχολογικά και στεναχωριέμαι που με κατηγορούν για κάτι που δεν έχω κάνει. Η σύζυγος μου με στηρίζει, είμαστε 55 χρόνια μαζί και δεν της έδωσα ποτέ δικαίωμα. Ξέρει ποιος είμαι. Αυτό που θέλω είναι να βγει η αλήθεια. Ο κόσμος ξέρει τόσα χρόνια ποιος είμαι».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Π.Πολάκης σε Θ.Πλεύρη: «Εντολή για δωρεάν PCR σε όσους έχουν συμπτώματα αλλιώς δεν θα έχεις που να κρυφτείς ελεεινέ»

evosmos

Καβάλα: Έσπασε τραμπάλα σε παιδική χαρά και τραυματίστηκε 6χρονη – Έκανε ράμματα [ΦΩΤΟ]

evosmos

“Σείστηκε” η αίθουσα από τα χειροκροτήματα: Η Αλεξάνδρα, μαμά 9 παιδιών, πήρε το πτυχίο της με άριστα από το ΑΠΘ

evosmos

Leave a Comment