LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Έγινε καθηγήτρια, θέλει παιδί, είναι «άλλη»: Η «εξαφάνιση» της Πέπης Τσεσμελή, η τεράστια αλλαγή και η νέα ζωή

Η Πέπη Τσεσμελή έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την παρουσία της σε light ελληνικές εκπομπές της δεκαετίας του ΄90 όπως το «Αυτόφωρο» και το «Ερωτοδικείο».

Εμφανιζόταν σε μαγαζιά και τραγουδούσε ενώ έκανε μικρές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Δύο Ξένοι».

Το κορίτσι με τις θρυλικές ατάκες «Άλλο πρέπει και άλλο Πέπη» σήμερα έχει αλλάξει.

Απόφοιτος γαλλικής φιλολογίας από την Γαλλική Ακαδημία, η Πέπη Τσεσμελή έχει κάνει σπουδές στο πιάνο, έχει εμφανιστεί σε κονσέρτα στην αίθουσα του Παρνασσού.

Έχει επίσης αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας, από σχολή μαγειρικής, ενώ έχει κάνει σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και σεμινάρια με ειδίκευση στα τυριά ενώ το 2003 την συνέλαβαν ως εργαζόμενη σε οίκο ανοχής.

Η Πέπη Τσεσμελή μιλώντας σε συνέντευξή της για τη σύλληψή της σε οίκο ανοχής πριν 18 χρόνια είχε δηλώσει πως ήταν ένα γερό «χαστούκι».

«Είναι κάτι που συνέβη. Είχαν γίνει πολλά παρασκήνια που δεν γνώριζα εγώ, αλλά θα σου πω τι γίνεται. Τότε ήμουν πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό, πιο πολύ με πείραξε που στεναχωρήθηκε η οικογένειά μου.

Βέβαια, με γνωρίζουν και ήξεραν την περίπτωση και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, αλλά το ξεπέρασαν γιατί γνωρίζουν το παιδί τους», είχε πει.

«Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τώρα και κάνω μια απογραφή, ήταν μια εμπειρία εκπληκτική στη ζωή μου. Διότι με έκαναν και αναθεώρησα και είδα, έφαγα ένα μεγάλο “χαστούκι” και είδα τον ρατσισμό που υπάρχει σε αυτές τις γυναίκες.

Είδα πόσο λίγοι και ανόητοι είμαστε διότι ο ένας με τον άλλον αντί να τον σπρώξουμε στα χειρότερα, πρέπει να δώσουμε ένα χέρι να βοηθάμε.

Είδα την υποκρισία που υπάρχει γενικά. Είδα τους συγγενείς, είδα ποιοι φίλοι είναι πραγματικοί, τους είδα όλους».

 

 

Ο «Τσεσμελεντές» και η αγάπη για τη μαγειρική

Η Πέπη Τσεσμελή όμως τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση. Παρουσίαζε μόνο μια εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης αλλά σταμάτησε, όμως η αγάπη της για την μαγειρική τελικά ήταν εκείνη που την κέρδισε.

Η ίδια, έχει μάλιστα εκδώσει το δικό της βιβλίο μαγειρικών συνταγών.

Το βιβλίο μαγειρικής της έχει τίτλο «Τσεσμελεντές με επιτραπέζιες ιστορίες» και το σύνθημα του, όπως η ίδια έχει δηλώσει αναφέρει είναι «Να μπορέσει να εφοδιάσει τις νοικοκυρές στο μαγείρεμα εύκολες και γρήγορες συνταγούλες. Εκτός από αυτό όμως θέλω και γυναίκες που ασχολούνται περισσότερο με τη μαγειρική να μάθουν κάτι που δεν ξέρουν. Το βιβλίο μου έχει μεγάλη γκάμα συνταγών και μπορεί κανείς να μαγειρέψει είτε εύκολες είτε δύσκολες συνταγές».

Όσο για την προσωπική της ζωή, υπάρχουν διάφορε φήμες, ωστόσο εκείνη δεν αναφέρεται καθόλου στο θέμα.

Το μόνο που λέει στην ερώτηση για το εάν πρόκειται να παντρευτεί είναι «η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί γιατί ο γάμος εξυπηρετεί μόνο αυτό το σκοπό, πιστεύω. Κι αυτό γιατί εάν είσαι καλά με το σύντροφό σου και εάν υπάρχει αγάπη, πιστεύω ότι κάθε μέρα νιώθεις παντρεμένος. Από εκεί και πέρα το θέμα του γάμου είναι να κάνεις ένα παιδί. Είναι όμορφο ένα παιδί να έχει τον πατέρα του και να μην είναι ανύπαντρη η μητέρα. Αυτός είναι ο λόγος που θα παντρευόμουν» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Δακρύζει» ο Αριστοτέλης Ωνάσης από ψηλά: Δεν είναι πια δισεκατομμυριούχος η Αθηνά, έχασε τεράστια περιουσία

evosmos

Κερατσίνι: Συνελήφθη 40χρονος που είχε αγοράσει αρνί για να το σφάξει

evosmos

Οι προκλητικές πόζες της 29χρονης που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

evosmos

Leave a Comment