ΕΛΛΑΔΑ

Έκαναν το Ωραιόκαστρο-ΑΧΕΠΑ σε 10 λεπτά: Αστυνομικοί σχημάτισαν «Γέφυρα ζωής» για μικρό παιδί με σπασμούς

Η οικογένεια του ανήλικου κάλεσε άμεσα την αστυνομία και μια ομάδα αστυνομικών έσπευσαν να συνοδεύσουν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον ανήλικο με σπασμούς προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο ΑΧΕΠΑ.

Γέφυρα ζωής για ανήλικο παιδί στη Θεσσαλονίκη

Η ομάδα των αστυνομικών που έσπευσε να βοηθήσει αποτελούνταν από μέλη των ομάδων «ΔΙ.ΑΣ» και «Ζ».

Έστησαν «Γέφυρα ζωής» για ανήλικο παιδί σήμερα το απόγευμα (19/1), κάνοντας εύκολη και ταχύτατη τη μεταφορά του από το σπίτι του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει και το thesstoday, το παιδάκι μεταφέρθηκε εμπύρετο και με σπασμούς από το Ωραιόκαστρο στο ΑΧΕΠΑ, καθώς χρειαζόταν άμεση ιατρική βοήθεια.

Μετά από κλήση της οικογένειας οι αστυνομικοί ενήργησαν ταχύτατα και συνόδευσαν το αμάξι που μετέφερε τον ανήλικο από το σπίτι του στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έκαναν το Ωραιόκαστρο-ΑΧΕΠΑ σε 10 λεπτά

Ενδεικτικό, μάλιστα, της άμεσης αυτής επέμβασης της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ότι η διαδρομή από το Ωραιόκαστρο στο ΑΧΕΠΑ πραγματοποιήθηκε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά!

Μια απόσταση κοντά στα 20 χιλιόμετρα που χρειάζεται 20-25 λεπτά υπο κανονικές συνθήκες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φρίκη στο Πανελλήνιο: 47χρονος ήταν νεκρός στις τουαλέτες του Νοσοκομείο Αττικόν, για τουλάχιστον τρεις ημέρες

evosmos

Δικαίωση μετά 15 χρόνια για γυναίκα που τραυματίστηκε από μπουκάλι μπύρας που… εξερράγη

evosmos

Μπάιντεν: «Τι συζητήσαμε με Μητσοτάκη – Θα με επισκεφτεί στις ΗΠΑ»

evosmos

Leave a Comment