ΕΛΛΑΔΑ

Αγίου Πνεύματος: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το επόμενο τριήμερο, αυτό του Αγίου Πνεύματος, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους.

Ωστόσο, η εορτή του Αγίου Πνεύματος (που φέτος πέφτει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου) δεν είναι αργία για όλους, καθώς δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Έτσι, ενώ τα σχολεία, αλλά και οι τράπεζες, θα παραμείνουν κλειστά, τα σούπερ μάρκετ αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά, όπως κάθε άλλη εργάσιμη ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα, όπως και κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες περιποίησης και λοιπές επιχειρήσεις.

Τέλος, κλειστά θα είναι και τα φαρμακεία, με το κοινό να εξυπηρετείται εκείνη την ημέρα από τα εφημερεύοντα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συντάξεις χηρείας: Έρχεται «ψαλίδι» μέχρι και στο μισό – Θα πληρώσουν αναδρομικά οι συνταξιούχοι;

evosmos

Δαπάνη του Δήμου Αθηναίων η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου – Που θα γίνει

evosmos

Πέθανε το κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί κατά λάθος από τον πατέρα του

evosmos

Leave a Comment