ΕΛΛΑΔΑ

Αλλοδαπός από δομή, αρνήθηκε έλεγχο – Επιτέθηκε και τραυμάτισε άνδρα του λιμενικού

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι της Ποθιάς Καλύμνου, όπου στελέχη του Λιμεναρχείου συνέλαβαν 20χρονο αλλοδαπό που αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το Λιμενικό, επιτέθηκε στα στελέχη κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους να τον συλλάβουν, προκαλώντας σωματική βλάβη σε έναν εξ αυτών.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος διαμένει στο ΚΥΤ Λέρου και είχε παραβιάσει τον γεωγραφικό περιορισμό του, ταξιδεύοντας με προορισμό τον Πειραιά.

Πηγή:ertnews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δήμος Βερύκιος: Μόλις μαθεύτnκε για τον δημοσιογράφο

evosmos

Η γλυκύτατη Μαρία γίνεται η πρώτη Ελληνίδα νηπιαγωγός με σύνδρομο Down

evosmos

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Ελλάδα σε τροχαία δυστυχήματα – Ποιες περιοχές κατέχουν την τραγική «πρωτιά»

evosmos

Leave a Comment