ΕΛΛΑΔΑ

Αντί για ενημέρωση θα πληρώνουμε Ρουβά και Μπακοδήμου – Οι κινήσεις του προσωρινού προέδρου

Έχει πάρει φόρα ο προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιάννης Παπαδόπουλος. Μετά την πρόσληψη συνταξιούχων για γραμματείς και… φαρισαίους, έρχεται και ο Σάκης Ρουβάς.

Την ώρα που όλοι περίμεναν πως θα επικεντρωθεί στην ανανέωση του ενημερωτικού τμήματος και κυρίως στην αναβάθμιση του ERTNEWS, ο Γιάννης Παπαδόπουλος κάνει την… ανατροπή. Όπως φαίνεται, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο εμπορικό κομμάτι, κλείνοντας πρώτα ραντεβού για να αναλάβουν εκπομπή στην ΕΡΤ ο Σάκης Ρουβάς και η Μαρία Μπακοδήμου.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αποδεχτεί κυβέρνηση να πληρώνονται από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πρόσωπα όπως ο Σάκης Ρουβάς, που έχει ταυτιστεί με μεγάλα εμπορικά σήματα, ή η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία στο παρελθόν έχει παρουσιάσει αμφιβόλου ποιότητας εκπομπές όπως το “Power of Love”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Εκτοξεύθηκε κατά 62% το ελαιόλαδο – Ποια προϊόντα ανατιμήθηκαν

evosmos

Η Έλλη Στάη αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα

evosmos

AYTH είναι η πρωταθλήτρια σε αγωνίσματα με ειδικές ανάγκες, που παρέσυρε και εγκατέλειψε 36χρονος Γεωργιανός!

evosmos

Leave a Comment