ΕΛΛΑΔΑ

Απαίτησε την απόλυσή της ο Πλεύρης και πάει στο Action24 η Ντόρα Κουτροκόη

Στο Action24, όπως όλα δείχνουν, εντάσσεται η Ντόρα Κουτροκόη μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Σκάι, από τον οποίο ένιωσε βαθιά προδομένη.

Η γνωστή δημοσιογράφος φαίνεται πως έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του σταθμού, που έχουν αρχίσει μια γενικευμένη ανανέωση στο πρόγραμμα και στην εικόνα του, εντάσσοντας στο δυναμικό του πολλά δημοφιλή ονόματα της μικρής οθόνης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση που αφορά καθημερινή εκπομπή, ενημερωτικού πάντα χαρακτήρα, που θα προηγείται του δελτίου ειδήσεων, χωρίς αυτό ακόμα να είναι οριστικό, αφού εξετάζονται και περαιτέρω σενάρια αξιοποίησής της.

Μάλιστα, η συμφωνία των δύο πλευρών «προδώθηκε» και από τα stories της Ντόρας Κουτροκόη στο Instagram, στα παρασκήνια από τη φωτογράφιση για την επίσημη καμπάνια του καναλιού, στην οποία συμμετέχουν όλα τα νέα πρόσωπα του σταθμού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρόδος: Αδιανόητο περιστατικό – 43χρονος κατηγορείται ότι μετέδωσε σκόπιμα AIDS στη σύντροφό του

evosmos

Κρήτη: Με 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο πατέρας του 19χρονου ΑμεΑ για τον βιασμό του

evosmos

Θεσσαλονίκη: Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν οι εξορκισμοί και οι δωρεές για τις τελετές

evosmos

Leave a Comment