ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στην Λαμία: Η κάμερα κατέγραψε το τροχαίο – Μπήκε μέσα στο μαγαζί(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε καρέ – καρέ το τροχαίο που έγινε σε διασταύρωση της πόλης – Το ένα αυτοκίνητο μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος – Από τύχη δεν είχαμε θύματα.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12:30’ όταν το ασημί Corsa παραβίασε το STOP της οδού Κανάρη κι εμβολίστηκε από το μπλε Renault που κινούνταν κανονικά επί της οδού Παπαφλέσσα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο το ασημί Corsa μετά τη σύγκρουση καταλήγει στη βιτρίνα καταστήματος. Εάν υπήρχαν άνθρωποι στο πεζοδρόμιο θα θρηνούσαμε θύματα. Μάλιστα μέσα στο λευκό παρκαρισμένο ΙΧ, που είναι στη γωνία ακριβώς, στο πίσω κάθισμα ήταν ένα παιδάκι. Αμέσως μετά τη σύγκρουση πετάγεται έξω από το λευκό αυτοκίνητο η μητέρα του και ανοίγει την πίσω πόρτα για να το πάρει, αφού το παιδάκι είχε κατατρομάξει από το τροχαιο που εγινε εκατοστά δίπλα του.

Δείτε πως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας το τροχαίο στη συμβολή των Παπαφλέσσα και Κανάρη στη Λαμία.

 

 

Ο οδηγός του πάντως τραυματίστηκε και παρέμεινε στη θέση του μέχρι να έρθουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τα γειτονικά σπίτια βγήκαν δύο νοσηλεύτριες και έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο οδηγό περιμένοντας μαζί του το ΕΚΑΒ.

Όπως τόνισαν περίοικοι στο LamiaReport πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση που μέχρι πρότινος είχε τα γνωστά «μάτια της γάτας» για την βραδυπορία των οχημάτων που κατεβαίνουν την Κανάρη, ωστόσο τα περισσότερα έχουν ξεκολλήσει και είναι αρκετοί οι οδηγοί που δεν βλέπουν το STOP και γίνονται συχνά ατυχήματα.

Δείτε βίντεο:

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

lamiareport.gr 
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

”Βόμβα”: ”Έφυγαν από την Ελλάδα οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί” – Άγκυρα: ”Απόφαση-σκάνδαλο”!

evosmos

Κουνούπια: Γιατί προτιμούν εσάς και όχι τον διπλανό σας – Οι 7 λόγοι που σας «αγαπούν» τα έντομα

evosmos

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και η υποδοχή της Φαίης Σκορδά(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment