ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο γιος του Γιώργου Μάγκα για τις ψευδείς πληροφορίες περί θανάτου του πατέρα του: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα έχει συνέπειες»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του γιου του Γιώργου Μάγκα, μετά την ψευδή είδηση του θανάτου του «βασιλιά» του κλαρίνου, που πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Σχολιάζοντας την πληροφορία, ο Σάκης Μάγκας, ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook: «Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο που στέλνει μηνύματα και συλλυπητήρια για τον πατέρα μου ότι δεν πέθανε. Είναι ψέματα και όλα αυτά ξεκίνησαν από τον ηθοποιό Μπιμπίλα που έκανε ανάρτηση. Θα έχει τις συνέπειες με τα ψέματα που διαδίδει. Παραπληροφόρηση. Ο Γιώργος Μάγκας ζει και βασιλεύει».

Η ανάρτηση του Σάκη Μάγκα

ββββ
Η αρχική ανάρτηση Μπιμπίλα και η «συγγνώμη»

Πώς ξεκίνησαν όλα; Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωνε το «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα: «Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών , ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανήγυρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη».

Ωστόσο λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΣΕΗ με νέα του ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη καθώς όπως είπε «για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ»: Η φιέστα, η Λινού και ο δήμαρχος της «Νέας Πνοής»

evosmos

Τουρκία: Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους περιορισμούς για την πώληση των F-16

evosmos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ!!! ΠΟΙΑ ΚΕΤΑΜΙΝΗ;;;; ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ “ΜΙΛΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ – “Η ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΤΙΖΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ…”

evosmos

Leave a Comment