ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο από την παράδοση του επικίνδυνου Αλβανού κακοποιού από την ΕΛ.ΑΣ. στις αλβανικές Αρχές

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφεραν το Αλβανό κρατούμενο σε θωρακισμένη κλούβα και σε πλήρη συντονισμό με τους άνδρες των αλβανικών ειδικών δυνάμεων RENEA τον παρέδωσαν στο στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς.

την δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από την επιχείρησης παράδοσης των ελληνικών αρχών στην αλβανική αστυνομία του 32χρονου επικίνδυνου κακοποιού Laert Haxhiu.

Άνδρες
 των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφεραν το Αλβανό κρατούμενο σε θωρακισμένη κλούβα και σε πλήρη συντονισμό με τους άνδρες των αλβανικών ειδικών δυνάμεων RENEA τον παρέδωσαν στο στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς.

Ο 32χρονος κακοποιός είχε καταδικαστεί στην χώρα του σε ισόβια για δολοφονίες, παράνομη κατοχή και παραγωγή όπλων, εκρηκτικών όπλων και πυρομαχικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι αλβανικές Αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης και πριν ένα χρόνο είχε εντοπιστεί και συνελήφθη στα Ιωάννινα.

Μετά την σύλληψη του ο Haxhiu μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και κατόπιν αιτήματος της έκδοσης του από τις αλβανικές αρχές, χρησιμοποίησε όλα τα περιθώρια της νομοθεσίας για να αποφύγει την επιστροφή και την δίκη του στην Αλβανία.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σερβιτόρα κατέγραψε το ραντεβού πελάτη με πλαστική κούκλα και απολύθηκε! Προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Tik Tok! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα! Ευθύμιος Λέκκας: 8.000 από τα 18.500 σχολεία δεν έχουν ποτέ ελεγχθεί

evosmos

Εβελίνα Παπούλια: «Πήραμε διαζύγιο με τον Γιώργο Λιαντό και σ’ένα μήνα τα έφτιαξε με άλλη. Έμενε από κάτω μου»

evosmos

Leave a Comment