Uncategorized

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε καφέ στον Εύοσμο: Άρπαξαν συσκευή…. αφρόγαλου αξίας 4.000 ευρώ

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που άγνωστοι εισβάλουν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη και αρπάζουν μια συσκευή αφρόγαλου αξίας 4.000 ευρώ.

Ειδικότερα, στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις δύο ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έξω από το κατάστημα.

Αρχικά πραγματοποιούν σύντομη κατόπτευση του χώρου και στη συνέχεια κινούνται με ταχύτητα, δείχνοντας να γνωρίζουν καλά τη διαρρύθμιση και τα σημεία πρόσβασης.

Οι δράστες παραβίασαν τα πτυσσόμενα φύλλα της τζαμαρίας, αφαιρώντας τον πίρο, και ο ένας από τους δύο εισήλθε στο κατάστημα.

Κατευθύνθηκε προς το ταμείο, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει χρήματα, καθώς ο συναγερμός είχε ήδη ενεργοποιηθεί.

Κατά την αποχώρησή του, άρπαξε τη συσκευή αφρόγαλου, την οποία παρέδωσε στον συνεργό του για να μπορέσει να εξέλθει από το κατάστημα.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι απομακρύνθηκαν με αυτοκίνητο που τους περίμενε σε κοντινή απόσταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καβάλα: Ανήλικοι πετούσαν από γέφυρα πέτρες στην Εγνατία Οδό, χτύπησαν φορτηγό και λεωφορείο

evosmos

Παραλίγο τραγωδία στη Βάρκιζα: Ηλικιωμένη οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητο σε παιδική χαρά

evosmos

Αχαΐα: Ελεύθερος ο 25χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια του 3,5 ετών νήπιου

evosmos

Leave a Comment