ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκε τον μπελά του: Οικοδόμος στην Κρήτη έσωσε εργαζόμενους από φλεγόμενο όχημα & του έκαναν.. μήνυση

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής έπιασε φωτιά. Ένας οικοδόμος που βρισκόταν κοντά, δεν δίστασε να βοηθήσει.

Οικοδόμος Σώζει 2 Ανθρώπους από Φλεγόμενο Όχημα

Τα δύο μέλη της χρηματαποστολής παγιδεύτηκαν μέσα στο όχημα και καλούσαν σε βοήθεια. Ο οικοδόμος άκουσε τις εκκλήσεις τους και έσπευσε να τους σώσει, χρησιμοποιώντας ένα σφυρί για να σπάσει τα τζάμια και να τους απεγκλωβίσει.

Η Αιτία της Φωτιάς

Η φωτιά προκλήθηκε από την έκρηξη μιας αντλίας καπνού μέσα στο όχημα. Οι δύο εργαζόμενοι της χρηματαποστολής μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ ο οικοδόμος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, αφού η εταιρεία που ανήκει το όχημα του έκανε μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας.

Τα Όσα Ανέφερε:

Μιλώντας στο MEGA, ο οικοδόμος Παύλος Μαρμπαδάκης, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν: «δούλευα πιο πάνω σε μία οικοδομή, και είχα κατέβει από τη σκαλωσιά και ήθελα να πάω να πάρω έναν καφέ, να κάνω διάλειμμα και είδα μαζεμένο κόσμο έξω από την τράπεζα που ήταν ένα αμάξι της χρηματαποστολής και φώναζαν ‘’βοήθεια καίγονται’’.

Πλησίασα κοντά, προσπάθησα να ανοίξω τις πόρτες αλλά ήταν κλειδωμένες και δεν άνοιγαν ούτε οι κλειδωμένες ούτε οι μπροστινές ούτε οι πίσω και έτρεξα γρήγορα στη δουλειά που ήμουν, και πήρα ένα σφυρί μήπως και σπάσω τα τζάμια να βγουν οι άνθρωποι από μέσα γιατί είχε πυκνό μαύρο καπνό.Προσπάθησα να σπάσω του οδηγού και του συνοδηγού το τζάμι αλλά μάλλον απασφαλίσανε οι πόρτες είχαν μπλοκάρει, δεν ξέρω και άνοιξε από του οδηγού η πόρτα και τους βγάλαμε με τα χέρια σηκωτούς, στην ουσία ημιλιπόθυμους από το τζάμι του συνοδηγού και μετά ήρθε το ασθενοφόρο και τους δώσανε τις πρώτες βοήθειες».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ!!! ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

evosmos

ΕΠΟΣ! “Αλεύρωσαν” τη νύφη σε προγαμιαίο γλέντι στα Τρίκαλα(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Το θέμα θεωρείται λήξαν – Κυβέρνηση διά του βουλευτή Δ.Καιρίδη: «Δεν υπήρξε καμία παραβίαση από Oruc Reis»

evosmos

Leave a Comment