ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος:”Με κορόϊδευαν, δεν άντεξα” -Τι είπε η 42χρονη που εισέβαλλε με μαχαίρι σε σχολείο

Δεχόμουν τις ειρωνείες τους και με κορόϊδευαν συνέχεια, δεν άντεχα άλλο” δήλωσε η 42χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής που εισέβαλλε σήμερα στο 8ο Γυμνάσιο με κουζινομάχαιρο. Πριν λίγη ωρα ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και κρατείται για να οδηγηθεί σε ψυχιατρική εξέταση, στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Όπως είπε στην δική της κατάθεση δέχεται συνεχώς μπούλινγκ από δέκα -δεκαπέντε παιδιά και σήμερα το πρωϊ την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της , πέρασε από το σχολείο και δέχτηκε λεκτική επίθεση. Στατάτησε, τους φώναξε και έφυγε. Επιστρέφοντας από το σπίτι όπου εργαζόταν πήρε ένα κουζινομάχαιρο-φοβούμενη επίθεση από τα παιδιά- και περνώντας μπροστά από το σχολείο αντιμετώπισε πάλι ύβρεις. Τότε μπήκε μέσα, πρόταξε το μαχαίρι και άρχισε να φωνάζει.

Στη θέα του μαχαιριού, οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου που βρίσκονταν στο προαύλιο όταν εισέβαλε η 42χρονη, φοβήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν ουρλιάζοντας. Επικράτησε πανικός και η γυναίκα ακινητοποιήθηκε από καθηγητές.

gegonota.news

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έλλειμμα 9 εκατ. ευρώ στο Ταμείο του Δήμου Ηρακλείου

evosmos

Απαγωγή Μαρκέλλας: H 33χρονη ανατρέπει την αρχική της κατάθεση και την αποδίδει στον… πανικό

evosmos

Βόλος: 72χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Ήταν τουλάχιστον μία εβδομάδα έτσι

evosmos

Leave a Comment