ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ένταση στο λιμάνι μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ – Πορεία για το «stop» στους Ισραηλινούς τουρίστες

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στον Βόλο για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου με τους Ισραηλινούς τουρίστες. Με δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η μια στην έξοδο του εμπορευματικού λιμανιού στην Μπουρμπουλήθρα, όπου είναι και η έξοδος των λεωφορείων που παραλαμβάνουν τους τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια και μια στην έξοδο του λιμανιού από τη συνοικία του Παλιού Λιμεναρχείου, «υποδέχθηκαν» διαδηλωτές, τουρίστες από το Ισραήλ.

Και στα δύο μέτωπα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο δρόμος για το λιμάνι έκλεισε από τους διαδηλωτές για να μην επιτραπεί η είσοδος των Ισραηλινών που θα αποβιβαστούν από το Crown Iris, μέσα στην πόλη του Βόλου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Κύπρος 1974 Πτέραρχος Μπαλές: Θα κτυπούσαμε τους Τούρκους με F-4 Τα καύσιμα έφθαναν εντολή δεν εδόθη” (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Σε δομή ανηλίκων στο Βερολίνο η 16χρονη Λόρα – Πότε θα συναντηθεί με τον πατέρα της και τι εξετάζουν οι Αρχές

evosmos

Άγρια βεντέτα στην Κρήτη: Έκοψαν τη γλώσσα κτηνοτρόφου

evosmos

Leave a Comment