ΚΟΣΜΟΣ

Γενική επιστράτευση κήρυξε η Αρμενία: Καλούνται στα όπλα όλοι έως 55 ετών – Σφοδρές αρματομαχίες με τους Αζέρους

Ρωσική αερογέφυρα για να ενισχυθεί η Αρμενία

Γενική επιστράτευση κήρυξε η Αρμενία για να αντιμετωπίσει την σφοδρή επίθεση των Αζέρων, που έχοντας την υποστήριξη των Τούρκων, προελαύνουν μέσα στο έδαφος του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο το Γερεβάν την πρωτεύουσα της Αρμενίας, καθώς καλούνται υπό τα όπλα όλοι οι άρρενες έως 55 ετών.

Το σύνθημα του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας είναι: «Δεν θα περάσουν», δίνοντας στη δημοσιότητα νέα βίντεο από προσβολές αρμάτων.


Νέα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας από προσβολές αρμάτων μάχης του Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια των σημερινών μαχών που σημειώθηκαν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.


Στα βίντεο φαίνεται η καταστροφή αρμάτων μάχης, ενώ ένα από αυτά προσπαθεί να διαφύγει με φωτιά να έχει ξεσπάσει στο διαμέρισμα του κινητήρα, ανεπιτυχώς όμως καθώς στη συνέχεια όλο το άρμα τυλίγεται στις φλόγες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεγάλη φωτιά σε συγκρότημα πολυκατοικιών στο Λονδίνο – 18 τραυματίες

evosmos

Ρωσία απαντά σε ΝΑΤΟ για Σουηδία και Φινλανδία: «Αν ενταχθούν στην Συμμαχία θα τους κηρύξουμε πόλεμο»!

evosmos

Μέριλιν Μάνσον: Αιχμαλώτιζε και βίαζε γυναίκες σε δωμάτιο με αίμα και σβάστικες

evosmos

Leave a Comment