Uncategorized

Για μπουγάτσα στη Ραφήνα: Σπάνια εμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου, παραμένει γοητευτικός στα 75 του

Σε μια σπάνια εμφάνιση από τη βόλτα του στη Ραφήνα απαθανατίστηκε ο 75χρονος σήμερα Πάνος Μιχαλόπουλος και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα και απέχει, από δική του επιλογή πρόσφατα επισκέφτηκε κατάστημα στη Ραφήνα με τον ιδιοκτήτη να τον ευχαριστεί δημόσια που επισκέφτηκε το μαγαζί του για να απολαύσει τα εδέσματά του.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός την Κυριακή (29-09) έκανε τη βόλτα του για μπάνιο στη Ραφήνα και θέλησε να σταματήσει σε στέκι της περιοχής για να πάρει μπουγάτσα.

 

 

Εμφανίστηκε 13 χρόνια μετά: Έτσι είναι στα 75 του ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άκρως γοητευτικός με άσπρα μαλλιά

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εδώ και 15 χρόνια, έχει αποφασίσει να αφήσει την αγάπη του για την υποκριτική. Αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει στον ιδιαίτερο τόπο της καταγωγής του, στην Καλαμάτα, όπου καλλιεργεί τα κτήματά του.

Μία σπάνια φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού δημοσιεύτηκε στα social media. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί παλαιότερα και ο Πάνος Μιχαλόπουλος ποζάρει σε μία παραλία, κατόπιν απαίτησης θαυμαστών της. “Βασικά καλησπέρα σας”, “Ο ένας και μοναδικός Πάνος Μιχαλόπουλος”, “Τον είδα πέρυσι. Υπέροχος”, έγραφαν κάποια σχόλια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 62χρονου που ασελγούσε σε βάρος 12χρονου αγοριού στην Καρδίτσα

evosmos

Απόψε το βράδυ πριν ξαπλώσεις, ρίξε ένα κουταλάκι από αυτό το μυρωδικό στα σιφόνια και δεν ξαναβλέπεις κατσαρίδα

evosmos

Ρόδος: Παραπέμπεται σε δίκη ο γυναικολόγος που κατηγορείται για 21 βιασμούς

evosmos

Leave a Comment